Bilbao til Rosslare færge

Bilbao Rosslare færgeruten forbinder Spanien med Irland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 26 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Bilbao Rosslare færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Bilbao - Rosslare færgeselskaber

  • Brittany Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 26 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Bilbao Rosslare Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Bilbao Rosslare ruten er for en bil og 2 passagerer.

Bilbao Guide

Den spanske by Bilbao ligger i den nordlige centrale del af Spanien, omkring 14 km syd for Biscayabugten, hvor mundingen af Bilbao er dannet. Byen er hovedstaden i provinsen Vizcaya og er det kommercielle og kulturelle hovedcenter i det nordlige Spanien. En af de største drivekræfter bag byens omdømme er Guggenheim Museum, som tiltrækker besøgende. Byens beliggenhed gør den til den perfekte havn for adgang til den nordlige del af den Iberiske Halvø og det sydvestlige Frankrig.

Byens havn ligger i Bilbao Abra-bugten. Der er en færgeforbindelse mellem Bilbao og Portsmouth med Brittany Ferries.

Rosslare Guide

Byen Rosslare ligger i County Wexford i Irland og har været et populært sted blandt turister i over 100 år. Rosslare Stand, for at give byen dens fulde navn og adskille den fra nærliggende Rosslare Harbour, kan prale af, at være et af Irlands mest solrige steder. Byens lange sandstrand er blevet tildelt et blåt flag status, og er derfor populær blandt svømmere og familier. Der er også gode golfbaner tæt på byen.

Faciliteter i havnen inkluderer en restaurant, en bar, et venteområde, legeområde, butikker, biludlejning, puslerum og vekselkontor. Der er færgeservicer fra Rosslare til Pembroke (4 timer), Fishguard (3½ timer) og til Cherbourg og Roscoff i Frankrig.