Cherbourg til Guernsey færge

Cherbourg Guernsey færgeruten forbinder Frankrig med Guernsey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Cherbourg Guernsey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cherbourg - Guernsey færgeselskaber

  • Condor Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Cherbourg Guernsey Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Cherbourg Guernsey ruten er for en bil og 2 passagerer.

Cherbourg Guide

Den franske by og havn Cherbourg ligger på Cotentin halvøen i det nordvestlige Frankrig. Byen har en lang historie og blev invaderet af vikingerne i det 9. århundrede, hvilket var med til at udvikle byen til en havn. I Napoleons tid blev havnen befæstet for at forhindre britisk flåde angreb.

Der er mange ting at se og lave i Cherboug, inklusiv Cite de la Mer, som er et museum dedikeret til maritime historie. Museet åbnede i 2002 og er beliggende i cruise terminalen i Cherbourg havn. Besøgende til byen kan også vælge at tage en afslappende gåtur i Jardin de la Roche Fauconniere, som er en privat botanisk have beliggende i Parc de la Fauconniere. Haven blev etableret i 1870erne og indeholder ca. 3.400 arter, hvoraf mange kommer fra den sydlige halvkugle.

Guernsey Guide

Øen Guernsey ligger i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiets kyst i Frankrig. Guernsey er en af Kanaløerne og under den engelske krone. Øens største tiltrækning for besøgende er dens kyst og strande, med over 27 forskellige bugter at udforske og nyde. Nogle er mere populære end andre, og øens smukke sydkyst er præget af fantastiske strande og kan bedst udforskes på fods.
Øens havn ligger i St. Peter Port og er en af de smukkeste havne i Europa. Færger ankommer til Guernsey fra en række havne på den engelske sydkyst. Der er også færger fra St. Malo i Frankrig.