COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - Guernsey er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Portsmouth til Guernsey færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra England til Guernsey side

Om bord på færgerne

Portsmouth - Guernsey færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 7 hr
  • Get price

Portsmouth Guernsey færge anmeldelser

 • "Commodore clipper"

  Meget afslappende tur.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur til Kanaløerne"

  Dette var vores første tur til Kanaløerne med færge, og efter at have læst flere anmeldelser, var det tydeligt, at Condor leverer en god service. Vi overnattede i Portsmouth før vores overfart og havde en ti minutters kørsel til havnen. Vi kunne medbringe så meget bagage, som vi ville. Jeg besluttede at booke Club klasse salonen, som var fremragende. Gratis te, kaffe og sodavand, gratis kager og kiks var en overraskelse, da vi ikke havde forventet dette. Sæderne var yderst behagelige og der var en fantastisk udsigt over havet. Skibet var ikke ret travlt, og der var kun 7 mennesker i salonen. Alle passagerne og personalet var meget venlige. Vi vendte tilbage på nattefærgen og havde en deluxe kabine. Den var bestemt pengene værd. Min partner kunne se den seneste fodboldskamp på fjernsynet i kabinen. Sengen var meget behagelig. Dette var en rigtig afslappende måde at starte og slutte vores ferie på, uden besværet man har i lufthavne med begrænset bagage. Vi planlægger allerede en tur til Kanaløerne næste år og vil stærkt anbefale denne service til alle, der ønsker en afslappende ferie fra start til slut.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Guernsey"

  Nemt at komme om bord og parkere, behagelig rejse med gode restaurant faciliteter, god kabine på returrejsen. Vil anbefale.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur på færgen"

  Fornøjelig tur på færgen til Guernsey og tilbage til Portsmouth.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth til Guernsey færge

Portsmouth Guernsey færgeruten forbinder England med Guernsey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Guernsey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.


Guernsey Guide

Øen Guernsey ligger i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiets kyst i Frankrig. Guernsey er en af Kanaløerne og under den engelske krone. Øens største tiltrækning for besøgende er dens kyst og strande, med over 27 forskellige bugter at udforske og nyde. Nogle er mere populære end andre, og øens smukke sydkyst er præget af fantastiske strande og kan bedst udforskes på fods.
Øens havn ligger i St. Peter Port og er en af de smukkeste havne i Europa. Færger ankommer til Guernsey fra en række havne på den engelske sydkyst. Der er også færger fra St. Malo i Frankrig.