Portsmouth til Guernsey færge

Portsmouth Guernsey færgeruten forbinder England med Guernsey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Guernsey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth - Guernsey færgeselskaber

 • Condor Ferries
  • 6 Afgange Ugentlig 7 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Portsmouth Guernsey Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Portsmouth Guernsey ruten er for en bil og 2 passagerer.

Portsmouth Guernsey færge anmeldelser

 • "Dyr og kaotisk"

  Turen til Guernsey var fin, men hjemrejsen var et mareridt. Da jeg bookede på internettet, var der kun mulighed for at booke cykler på taget, i stedet for bag på bilen. På rejsen til Guernsey, blev intet sagt i Portsmouth, men på turen tilbage måtte jeg betale £59 for at opgradere på grund af cyklerne bagpå bilen. Og jeg blev ovenikøbet opkrævet et £30 administrationsgebyr, bare for at nogen kunne trykke på et par knapper på en computer! Og som om det ikke var nok, blev vi tildelt en handikap kabine, der ikke havde et toilet og delte toilet med andre kabiner, men vi blev stadig opkrævet den fulde pris. Det er overflødigt at sige, at jeg ikke vil rejse med Condor Ferries igen.

  'Linda' rejste på Portsmouth Guernsey ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur på færgen"

  Fornøjelig tur på færgen til Guernsey og tilbage til Portsmouth.

  'Christopher' rejste på Portsmouth Guernsey ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Commodore clipper"

  Meget afslappende tur.

  'Jenny' rejste på Portsmouth Guernsey ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur til Kanaløerne"

  Dette var vores første tur til Kanaløerne med færge, og efter at have læst flere anmeldelser, var det tydeligt, at Condor leverer en god service. Vi overnattede i Portsmouth før vores overfart og havde en ti minutters kørsel til havnen. Vi kunne medbringe så meget bagage, som vi ville. Jeg besluttede at booke Club klasse salonen, som var fremragende. Gratis te, kaffe og sodavand, gratis kager og kiks var en overraskelse, da vi ikke havde forventet dette. Sæderne var yderst behagelige og der var en fantastisk udsigt over havet. Skibet var ikke ret travlt, og der var kun 7 mennesker i salonen. Alle passagerne og personalet var meget venlige. Vi vendte tilbage på nattefærgen og havde en deluxe kabine. Den var bestemt pengene værd. Min partner kunne se den seneste fodboldskamp på fjernsynet i kabinen. Sengen var meget behagelig. Dette var en rigtig afslappende måde at starte og slutte vores ferie på, uden besværet man har i lufthavne med begrænset bagage. Vi planlægger allerede en tur til Kanaløerne næste år og vil stærkt anbefale denne service til alle, der ønsker en afslappende ferie fra start til slut.

  'Anonym' rejste på Portsmouth Guernsey ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.

Guernsey Guide

Øen Guernsey ligger i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiets kyst i Frankrig. Guernsey er en af Kanaløerne og under den engelske krone. Øens største tiltrækning for besøgende er dens kyst og strande, med over 27 forskellige bugter at udforske og nyde. Nogle er mere populære end andre, og øens smukke sydkyst er præget af fantastiske strande og kan bedst udforskes på fods.
Øens havn ligger i St. Peter Port og er en af de smukkeste havne i Europa. Færger ankommer til Guernsey fra en række havne på den engelske sydkyst. Der er også færger fra St. Malo i Frankrig.