Cherbourg
Dublin
Færger til Irland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Cherbourg til Dublin færge

Cherbourg Dublin færgeruten forbinder Frankrig med Irland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Irish Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 19 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Cherbourg Dublin færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Irland side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Cherbourg til Dublin?

Færgeoverfarten fra Cherbourg til Dublin tager ca. 19h 15m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Cherbourg og Dublin?

Der er 1 færgeoperatør for Cherbourg til Dublin, og dette er
 • Irish Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Cherbourg til Dublin?

Book færger fra Cherbourg til Dublin via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Dublin?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Cherbourg til Dublin med
 • Irish Ferries

Kan du tage din bil med på færgen fra Cherbourg til Dublin?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Cherbourg til Dublin med
 • Irish Ferries

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Cherbourg til Dublin?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Irish Ferries

Hvad er afstanden fra Cherbourg til Dublin?

Afstanden mellem Cherbourg og Dublin er ca. 353 sømil.

Cherbourg Dublin færge anmeldelser

 • "Kunne ikke komme til Irland"

  Jeg fandt, at Direct Ferries var uhjælpsomme, og ikke ville refundere noget tilbage til mig, efter at der var en død i familien. Jeg vil forsøge andre steder, før jeg bruger Direct Ferries igen.

  'Epsilon' travelled on Epsilon

  Læs mere Læs mindre
 • "God start på tur til Irland"

  Alting var effektivt. God kabine. God information under rejsen.

  'Epsilon' travelled on Epsilon

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god tur"

  Min første tur med Irish Ferries, og det vil ikke være min sidste. Rigtig, rigtig god oplevelse.

  'Epsilon' travelled on Epsilon

  Læs mere Læs mindre
 • "Shicj ved ankomst i Dublin"

  Min mand, datter og jeg selv ankom i god tid, for at få af vide, at min datter ikke var blevet tilføjet til vores booking. Gutten i kiosken ved ankomst insisterede på, at jeg ikke havde betalt for en ekstra passager. Det var kun da jeg tilbød at vise ham min bankopgørelse online, at han gik med til at lade os fortsætte. Vi kom derefter igennem hurtigt, og var i kø med andre ejere af kæledyr for at få vores hund om bord. Skibet er meget rent. Kabinen var perfekt. Personalet om bord var gode og leverede en fremragende service. Maden i restauranten var fremragende. Min eneste klage er, at den dame, som jeg talte med, da jeg tilføjedemin datter ikke lyttede, da jeg tror hun opkrævede mig for en returbooking, selvom jeg kun anmodede om, at tilføje hende på den ene rejse. Jeg håber, at I kan tjekke dette og betale mig en refundering.

  'Epsilon' travelled on Epsilon

  Læs mere Læs mindre

Cherbourg Guide

Den franske by og havn Cherbourg ligger på Cotentin halvøen i det nordvestlige Frankrig. Byen har en lang historie og blev invaderet af vikingerne i det 9. århundrede, hvilket var med til at udvikle byen til en havn. I Napoleons tid blev havnen befæstet for at forhindre britisk flåde angreb.

Der er mange ting at se og lave i Cherboug, inklusiv Cite de la Mer, som er et museum dedikeret til maritime historie. Museet åbnede i 2002 og er beliggende i cruise terminalen i Cherbourg havn. Besøgende til byen kan også vælge at tage en afslappende gåtur i Jardin de la Roche Fauconniere, som er en privat botanisk have beliggende i Parc de la Fauconniere. Haven blev etableret i 1870erne og indeholder ca. 3.400 arter, hvoraf mange kommer fra den sydlige halvkugle.


Dublin Guide

Dublin er hovedstaden i Irland og ligger i Leinster provinsen på den nordøstlige kyst, ved udmundingen af floden Liffey. Som Irlands hovedstad, er byen en populær turistdestination og tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Populære attraktioner i byen, vis historie går tilbage til vikingetiden, er Dublin Castle, som blev grundlagt i 1204, lige efter den normanniske invasion. Andre attraktioner inkluderer Mansion House, Anna Livia Monument, Molly Malone statue, Christ Church Cathedral, St. Patricks Cathedral, The Custom House og Saint Francis Xavier Church.
Dublin havn ligger på begge bredder af floden Liffey. På den nordlige bred, ligger hovedhavnen for enden af East Wall og North Wall, fra Alexander Quay. Havnen på den sydlige side af floden er meget mindre og ligger ved begyndelsen af Pigeon House halvøen. Der er færgeforbindelser til Holyhead i Wales, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.


Cherbourg til Dublin Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 17/06/2024 og 23.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Irish Ferries 16:30 11:45 19 timer 15 minutter Mon, Tirsdag, Torsdag, Lør

Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking