COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cherbourg - Dublin er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Irland side

Om bord på færgerne

Cherbourg - Dublin færgeselskaber

  • 4 Sailings Weekly 19 hr 15 min
  • Get price

Cherbourg Dublin færge anmeldelser

 • "Cherbourg til Dublin"

  Jeg rejste for nylig med Irish Ferries (Cherbourg til Dublin). Den oprindelige færge blev aflyst, og vi havde en 3* 2 sengs kabine, som havde et defekt toilet. Vi bruger ofte Irish Ferries, men føler at standarderne er faldet og kabiner kunne blive opfrisket. Bortset fra dette, var personalet venligt og overfarten meget behagelig.

  'Epsilon' travelled on Epsilon

  Læs mere Læs mindre
 • "God start på tur til Irland"

  Alting var effektivt. God kabine. God information under rejsen.

  'Epsilon' travelled on Epsilon

  Læs mere Læs mindre

Cherbourg til Dublin færge

Cherbourg Dublin færgeruten forbinder Frankrig med Irland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Irish Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 19 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Cherbourg Dublin færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cherbourg Guide

Den franske by og havn Cherbourg ligger på Cotentin halvøen i det nordvestlige Frankrig. Byen har en lang historie og blev invaderet af vikingerne i det 9. århundrede, hvilket var med til at udvikle byen til en havn. I Napoleons tid blev havnen befæstet for at forhindre britisk flåde angreb.

Der er mange ting at se og lave i Cherboug, inklusiv Cite de la Mer, som er et museum dedikeret til maritime historie. Museet åbnede i 2002 og er beliggende i cruise terminalen i Cherbourg havn. Besøgende til byen kan også vælge at tage en afslappende gåtur i Jardin de la Roche Fauconniere, som er en privat botanisk have beliggende i Parc de la Fauconniere. Haven blev etableret i 1870erne og indeholder ca. 3.400 arter, hvoraf mange kommer fra den sydlige halvkugle.


Dublin Guide

Dublin er hovedstaden i Irland og ligger i Leinster provinsen på den nordøstlige kyst, ved udmundingen af floden Liffey. Som Irlands hovedstad, er byen en populær turistdestination og tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Populære attraktioner i byen, vis historie går tilbage til vikingetiden, er Dublin Castle, som blev grundlagt i 1204, lige efter den normanniske invasion. Andre attraktioner inkluderer Mansion House, Anna Livia Monument, Molly Malone statue, Christ Church Cathedral, St. Patricks Cathedral, The Custom House og Saint Francis Xavier Church.
Dublin havn ligger på begge bredder af floden Liffey. På den nordlige bred, ligger hovedhavnen for enden af East Wall og North Wall, fra Alexander Quay. Havnen på den sydlige side af floden er meget mindre og ligger ved begyndelsen af Pigeon House halvøen. Der er færgeforbindelser til Holyhead i Wales, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.