Poole til Guernsey færge

Poole Guernsey færgeruten forbinder England med Guernsey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Poole Guernsey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Poole - Guernsey færgeselskaber

 • Condor Ferries
  • 4 Afgange Ugentlig 3 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Poole Guernsey Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Poole Guernsey ruten er for en bil og 2 passagerer.

Poole Guernsey færge anmeldelser

 • "Dårligt vejr"

  Vi kunne ikke rejse tilbage fra Guernsey sidste mandag – en besked blev efterladt på vores mobiltelefon i god tid. Det var spild af tid, at ringe til Direct Ferries, da de kun arbejder mandag til fredag. Men vi gik ned på Condor kontoret i havnen og selv om det var en søndag, blev vi sikret en passende færgeoverfart den efterfølgende dag, af en fremragende dame på kontoret. Det viste sig, at vi ville have betalt mindre, hvis vi havde booket direkte med Condor Ferries. Faciliteterne om bord var meget gode.

  'Jeffrey' rejste på Poole Guernsey ruten med Condor Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie"

  God service og god overfart.

  'Michael ' rejste på Poole Guernsey ruten med Condor Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelse juni 2014"

  Vi var tilfredse med denne oplevelse. Den eneste ting, der kunne have gjort det bedre, ville have været noget for vinduerne. Vi sad i sæder, hvor vi fik solen i hovedet, og det var svært at læse, og det var også varmt.

  'Margaret' rejste på Poole Guernsey ruten med Condor Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Guernsey til Poole"

  Rigtig god tur på den hurtige katamaran. Der var nogle problemer med air condition, som var tændt (det var allerede temmelig koldt), der tog et par timer at løse, men ellers var begge turene baheglige, hurtige, så rolige, som havet ville tillade, og vi var meget tilfreds med madpriserne og den fremragende toldfrie butik.

  'Catherine' rejste på Poole Guernsey ruten med Condor Ferries

  Læs mere Læs mindre

Poole Guide

Den engelske by Poole ligger på den engelske kanal kyst i det sydlige England, i Dorset. Byen ligger omkring 30 km øst for Dorchester og 180 km sydvest for London, på den østlige side af Poole Harbour. Den travle havn er en af verdens største naturhavne og er fuld af dyreliv.

Der er gode faciliteter i havnen, inklusiv en cafe, et vekselkontor og bagagebokse. Der er færgeforbindelser til Cherbourg i Frankrig (sejltid ca. 4 timer og 15 minutter). I sommermånederne, normalt maj til september, er der også en hurtigfærge til Cherbourg, som tager lidt over 2 timer, og færgeforbindelser til St. Malo i Frankrig (sejltid ca. 4½ timer) og to dagelige afgange til St. Peter Port i Guernsey (sejltid ca. 2½ timer) og St. Helier i Jersey (sejltid ca. 3 timer).

Guernsey Guide

Øen Guernsey ligger i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiets kyst i Frankrig. Guernsey er en af Kanaløerne og under den engelske krone. Øens største tiltrækning for besøgende er dens kyst og strande, med over 27 forskellige bugter at udforske og nyde. Nogle er mere populære end andre, og øens smukke sydkyst er præget af fantastiske strande og kan bedst udforskes på fods.
Øens havn ligger i St. Peter Port og er en af de smukkeste havne i Europa. Færger ankommer til Guernsey fra en række havne på den engelske sydkyst. Der er også færger fra St. Malo i Frankrig.