COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

St. Malo - Jersey er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

St. Malo til Jersey færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Jersey side

St. Malo - Jersey færgeselskaber

  • 9 Sailings Weekly 1 hour 25 min
  • Get price

St. Malo Jersey færge anmeldelser

 • "Meget tilfreds"

  Alt i alt, meget tilfreds.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Overfarten uden problemer"

  Alting gik godt, eneste dårlige er, at kaffen er rigtig dårlig.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

St. Malo til Jersey færge

St. Malo Jersey færgeruten forbinder Frankrig med Jersey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 9 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for St. Malo Jersey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

St. Malo Guide

Den franske by og havn St. Malo ligger i Bretagne i den nordvestlige del af Frankrig. Byen blev bygget på en ø af granit og har en unik atmosfære, vidunderlige landskaber og dejlige strande. St. Malo er populær blandt turister fra hele Europa. Byen er anerkendt som den smukkeste kanal havn i Frankrig med sine brostensbelagte gader, hoteller, barer, restauranter og butikker. Der er gader og pladser foret med høje palæer.

Havnen i St. Malo har to nye færgeterminaler, som har gode passagerfaciliteter, inklusiv gavebutikker, cafeer og vekselkonto. Der er færgeforbindelser fra St. Malo til Poole, Portsmouth og Weymouth i England via Kanaløerne.


Jersey Guide

Jersey er en del af Kanaløerne, som ligger ud for Englands sydkyst. Øen er skabt til cykling – hvad enten man er en ivrig cyklist eller blot fortrækker at se, høre og dufte omgivelserne på en måde, som kun kan lade sig gøre med pedalkraft.

Svungne bugter mod syd giver plads til dramatiske klipper mod nord og byder på spektakulære landskaber og betagende udsigter. Alt dette gør Jersey til et ideelt feriemål, også for vandrere i alle aldersgrupper.

Der findes en verden af kulinariske oplevelser som man kan nyde og ens smagsløg kan glæde sig til mere end 170 spisesteder, som udnytter Jerseys udsøgte lokale fødevare, første klasses kokke og gourmet lækkerier fra hele verden.

En strækning af ca. 72 km kystlinje er omkranset af klart hav og strande.