St. Malo til Jersey færge

St. Malo Jersey færgeruten forbinder Frankrig med Jersey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for St. Malo Jersey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

St. Malo - Jersey færgeselskaber

 • Condor Ferries
  • 14 Afgange Ugentlig 1 time 25 m
  • Få pris

Gennemsnitlige St. Malo Jersey Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på St. Malo Jersey ruten er for en bil og 2 passagerer.

St. Malo Jersey færge anmeldelser

 • "God pris med Direct Ferries"

  God pris, effektiv service med Condor, overgik forventninger.

  'Anonym' rejste på St. Malo Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre
 • "Idiot om bord"

  Ved St Malo var vi så uheldige at blive sat ved siden af en mand, der hævdede at være Putins søn, som havde dræbt 1000 mennesker! Han blev rapporteret af en person, der hørte udvekslingen. En sikkerhedsvagt sendte ud af afgangshallen, men han dukkede sørme op om bord alligevel. Han fortsatte med at lave en scene og truede ”reporteren” med ”jeg ved hvor du bor”. Mens han kan have været et harmløst fjols, gjorde han det til en ubehagelig overfart.

  'Jim' rejste på St. Malo Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre
 • "St Malo til Jersey"

  Ingen klager. Rigtig god.

  'Jacqueline' rejste på St. Malo Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre
 • "St Malo til Jersey og retur"

  Effektiv service. Personalet var hjælpsomme og behagelige. Busserne, som tager passagerer til boarding bør ikke være så fulde, før en ny bus bruges.

  'Vivienne' rejste på St. Malo Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Condor Rapide

  Læs mere Læs mindre

St. Malo Guide

Den franske by og havn St. Malo ligger i Bretagne i den nordvestlige del af Frankrig. Byen blev bygget på en ø af granit og har en unik atmosfære, vidunderlige landskaber og dejlige strande. St. Malo er populær blandt turister fra hele Europa. Byen er anerkendt som den smukkeste kanal havn i Frankrig med sine brostensbelagte gader, hoteller, barer, restauranter og butikker. Der er gader og pladser foret med høje palæer.

Havnen i St. Malo har to nye færgeterminaler, som har gode passagerfaciliteter, inklusiv gavebutikker, cafeer og vekselkonto. Der er færgeforbindelser fra St. Malo til Poole, Portsmouth og Weymouth i England via Kanaløerne.