Cherbourg til Rosslare færge

Cherbourg Rosslare færgeruten forbinder Frankrig med Irland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Cherbourg Rosslare færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cherbourg - Rosslare færgeselskaber

 • Stena Line
  • 3 Afgange Ugentlig 16 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Cherbourg Rosslare Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Cherbourg Rosslare ruten er for en bil og 2 passagerer.

Cherbourg Rosslare færge anmeldelser

 • "En god oplevelse "

  En god tur

  'Anonym' rejste på Cherbourg Rosslare ruten med Stena Line på Stena Horizon

  Læs mere Læs mindre
 • "Rejse til Irland"

  Det var en god oplevelse.

  'Carlos' rejste på Cherbourg Rosslare ruten med Irish Ferries på Oscar Wilde

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig overfart"

  Har brugt denne service i mange år, men har stadig problemer med at finde tilbage til min bil.

  'Sean' rejste på Cherbourg Rosslare ruten med Irish Ferries på Oscar Wilde

  Læs mere Læs mindre
 • "Billig og god"

  Min 18 timers retur fra Cherbourg til Rosslare kostede kun €300 for en varevogn og to passagerer – meget rimeligt. Personalet var meget behagelige og hjælpsomme. Godt klaret Celtic Link.

  'Desmond' rejste på Cherbourg Rosslare ruten med Stena Line på Stena Horizon

  Læs mere Læs mindre

Cherbourg Guide

Den franske by og havn Cherbourg ligger på Cotentin halvøen i det nordvestlige Frankrig. Byen har en lang historie og blev invaderet af vikingerne i det 9. århundrede, hvilket var med til at udvikle byen til en havn. I Napoleons tid blev havnen befæstet for at forhindre britisk flåde angreb.

Der er mange ting at se og lave i Cherboug, inklusiv Cite de la Mer, som er et museum dedikeret til maritime historie. Museet åbnede i 2002 og er beliggende i cruise terminalen i Cherbourg havn. Besøgende til byen kan også vælge at tage en afslappende gåtur i Jardin de la Roche Fauconniere, som er en privat botanisk have beliggende i Parc de la Fauconniere. Haven blev etableret i 1870erne og indeholder ca. 3.400 arter, hvoraf mange kommer fra den sydlige halvkugle.

Rosslare Guide

Byen Rosslare ligger i County Wexford i Irland og har været et populært sted blandt turister i over 100 år. Rosslare Stand, for at give byen dens fulde navn og adskille den fra nærliggende Rosslare Harbour, kan prale af, at være et af Irlands mest solrige steder. Byens lange sandstrand er blevet tildelt et blåt flag status, og er derfor populær blandt svømmere og familier. Der er også gode golfbaner tæt på byen.

Faciliteter i havnen inkluderer en restaurant, en bar, et venteområde, legeområde, butikker, biludlejning, puslerum og vekselkontor. Der er færgeservicer fra Rosslare til Pembroke (4 timer), Fishguard (3½ timer) og til Cherbourg og Roscoff i Frankrig.