Guernsey til Jersey færge

Guernsey Jersey færgeruten forbinder Guernsey med Jersey og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Condor Ferries sejler op til 13 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time mens Manche Iles Express servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 20 m.

Der er 14 overfarter Uge på Guernsey Jersey ruten mellem Guernsey og Jersey. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Guernsey - Jersey færgeselskaber

 • Condor Ferries
  • 13 Afgange Ugentlig 1 time
  • Få pris
 • Manche Iles Express
  • 1 Afgang Ugentlig 1 time 20 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Guernsey Jersey Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Guernsey Jersey ruten er for en bil og 2 passagerer.

Guernsey Jersey færge anmeldelser

 • "Condor Ferries"

  Godt selskab.

  'Rosemary' rejste på Guernsey Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Hurtig og behagelig"

  En meget hurtig tur, som tager en time. Fantastisk service om bord og gode muligheder for shopping. Perfekt!

  'Jens' rejste på Guernsey Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Jersey"

  God tur, båden var til tiden og det var let at finde pladser. Min kone er handikappet, og desværre var elevatoren i stykker, så derfor måtte vi tage trapperne, hvilket hun fandt vanskelig. Lang gåtur i Jersey til terminalen.

  'Barry' rejste på Guernsey Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries

  Læs mere Læs mindre
 • "Glat tur"

  Jeg rejste som gående passager Weymouth/Guernsey/Jersey/Weymouth, og efterlod bilen ved min B&B. Det er jeg glad for at jeg gjorde, for parkering i Weymouth for 3 dage var dyrt. Indtjekning var venligt og effektivt. På alle turene, var den tildelte plads på det øverste dæk, og på grund af et dårligt knæ, bad jeg om at blive rykket længere ned. Dette blev ordnet med det samme uden problemer. Spiste ikke om bord, men fik et par kopper kaffe fra ”Costa Coffee”, som ikke var for dyr. På udrejsen var vejret lidt dårligt, men ”SuperCat” klarede det god, med lidt bevægelse. Jeg fik besked over telefon, at pga. dårligt vejr om lørdagen, var turen fra Jersey tiL Weymouth rykket fra kl. 14:35 til kl. 8:50, så havde næsten ingen tid i Jersey. Jeg spurgte om Guernsey-Jersey delen af rejsen kunne ændres til tidligere afgang. Igen fantastisk kundeservice, da de ændrede turen uden omkostninger. Alt i alt, en rigtig fornøjelig oplevelse og ville bruge igen om sommeren!

  'Russell' rejste på Guernsey Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries

  Læs mere Læs mindre

Guernsey Guide

Guernsey er del af Kanaløerne i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiet i Frankrig og 120 km syd for Weymouth i England. Øen har et mildere klima end meget af Storbritannien og øens beboere nyder det udendørs. Der er smukke strande og klippestier. I sommermånederne kan man nyde en ”al fresco” middag. Guernseys hovedsyad, St. Peter Port, har smukke brostensbelagte gader og en smuk marina.

Der er mange ting man kan lave og se på øen. Dens spektakulære kystlinje og landskab giver mulighed for en række udendørs aktiviterer, såsom klatring, cykling, dykning, kajakroning, surfing, windsurfing og sejlads.

Øens havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens centrum. Havnen servicerer de andre Kanaløer, samt Frankrig og Storbritannien. Der er butikker og restauranter i havnen.