COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Guernsey - Jersey er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Guernsey til Jersey side

Om bord på færgerne

Guernsey - Jersey færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 1 hour 20 min
  • Get price

Guernsey Jersey færge anmeldelser

 • "Condor Ferries"

  Godt selskab.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Glat tur"

  Jeg rejste som gående passager Weymouth/Guernsey/Jersey/Weymouth, og efterlod bilen ved min B&B. Det er jeg glad for at jeg gjorde, for parkering i Weymouth for 3 dage var dyrt. Indtjekning var venligt og effektivt. På alle turene, var den tildelte plads på det øverste dæk, og på grund af et dårligt knæ, bad jeg om at blive rykket længere ned. Dette blev ordnet med det samme uden problemer. Spiste ikke om bord, men fik et par kopper kaffe fra ”Costa Coffee”, som ikke var for dyr. På udrejsen var vejret lidt dårligt, men ”SuperCat” klarede det god, med lidt bevægelse. Jeg fik besked over telefon, at pga. dårligt vejr om lørdagen, var turen fra Jersey tiL Weymouth rykket fra kl. 14:35 til kl. 8:50, så havde næsten ingen tid i Jersey. Jeg spurgte om Guernsey-Jersey delen af rejsen kunne ændres til tidligere afgang. Igen fantastisk kundeservice, da de ændrede turen uden omkostninger. Alt i alt, en rigtig fornøjelig oplevelse og ville bruge igen om sommeren!

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Jersey"

  God tur, båden var til tiden og det var let at finde pladser. Min kone er handikappet, og desværre var elevatoren i stykker, så derfor måtte vi tage trapperne, hvilket hun fandt vanskelig. Lang gåtur i Jersey til terminalen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Hurtig og behagelig"

  En meget hurtig tur, som tager en time. Fantastisk service om bord og gode muligheder for shopping. Perfekt!

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Guernsey til Jersey færge

Guernsey Jersey færgeruten forbinder Guernsey med Jersey og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Condor Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 hour mens Manche Iles Express servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 20 minutter.

Der er 10 overfarter Uge på Guernsey Jersey ruten mellem Guernsey og Jersey. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Guernsey Guide

Guernsey er del af Kanaløerne i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiet i Frankrig og 120 km syd for Weymouth i England. Øen har et mildere klima end meget af Storbritannien og øens beboere nyder det udendørs. Der er smukke strande og klippestier. I sommermånederne kan man nyde en ”al fresco” middag. Guernseys hovedsyad, St. Peter Port, har smukke brostensbelagte gader og en smuk marina.

Der er mange ting man kan lave og se på øen. Dens spektakulære kystlinje og landskab giver mulighed for en række udendørs aktiviterer, såsom klatring, cykling, dykning, kajakroning, surfing, windsurfing og sejlads.

Øens havn ligger også i St. Peter Port, 10 minutters gang fra byens centrum. Havnen servicerer de andre Kanaløer, samt Frankrig og Storbritannien. Der er butikker og restauranter i havnen.


Jersey Guide

Jersey er en del af Kanaløerne, som ligger ud for Englands sydkyst. Øen er skabt til cykling – hvad enten man er en ivrig cyklist eller blot fortrækker at se, høre og dufte omgivelserne på en måde, som kun kan lade sig gøre med pedalkraft.

Svungne bugter mod syd giver plads til dramatiske klipper mod nord og byder på spektakulære landskaber og betagende udsigter. Alt dette gør Jersey til et ideelt feriemål, også for vandrere i alle aldersgrupper.

Der findes en verden af kulinariske oplevelser som man kan nyde og ens smagsløg kan glæde sig til mere end 170 spisesteder, som udnytter Jerseys udsøgte lokale fødevare, første klasses kokke og gourmet lækkerier fra hele verden.

En strækning af ca. 72 km kystlinje er omkranset af klart hav og strande.