Tallinn til Mariehamn færge

Tallinn Mariehamn færgeruten forbinder Estland med Ålandsøerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 10 timer 50 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 14 t 25 m.

Der er 14 overfarter Uge på Tallinn Mariehamn ruten mellem Estland og Ålandsøerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Tallinn - Mariehamn færgeselskaber

  • Tallink Silja
    • 7 Afgange Ugentlig 10 t 50 m
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Afgange Ugentlig 14 t 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Tallinn Mariehamn Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Tallinn Mariehamn ruten er for en bil og 2 passagerer.

Tallinn Guide

Den estiske by Tallinn ligger på den nordlige kyst af landet, ved bredden af Den Finske Bugt, omkring 80 km syd for Helsinki, øst for Stockholm i Sverige og vest for Sankt Petersborg i Rusland. Den gamle bydel blev erklæret et verdensarv område af Unesco og byen blev erklæret den europæiske by for kultur i 2011, sammen med Åbo i Finland.

Byen er Estlands midtpunkt for finans og handel, men dens styrkeområder ligger i IT, turisme, og logistik.

Der er færgeforbindelser fra Tallinn havn til Finland og Sverige. Der rejser omkring 6 millioner passagerer per år. Faciliteter i havnen inkluderer butikker, en cafe og lounges. Der er daglige afgange mellem Tallinn og Stockholm og Helsinki og to ugentlige afgange til Sankt Petersborg i Rusland.

Mariehamn Guide

Mariehamn høre under finsk suverænitet og er Ålands hovedstad. Skibet Pommern ligger, hvor færgerne ankommer til byen under Ålands Maritime Museum i Badhusparken. En populær attraktion i byen er St. Goran Kirke, som ligger halvvejs langs Esplanaden Boulevard, som er foret med træer og løber fra Vasterhamn til Osterhamn. På Torgatten gågade finder man mange butikker, cafeer og restauranter. I dette område finder man også byens og regionens magtcentrum, Självstyrelsegården, som består af Ålands parlament og provinsregering, rådhuset og andre offentlige bygninger.

Byen ligger på en halvø og har to havne, en på den vestlige bred og en på den østlige bred. Begge forbliver isfri næsten hele året. Den vestlige havn er, hvor daglige færger til Sverige, Estland og fastlandet afgår fra. Den østlige havn er placeringen af en af de største lystbådehavne i Skandinavien.