Kapellskar til Langnas færge

Kapellskar Langnas færgeruten forbinder Sverige med Ålandsøerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Finnlines. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kapellskar Langnas færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kapellskar - Langnas færgeselskaber

  • Finnlines
    • 14 Afgange Ugentlig 3 t 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kapellskar Langnas Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kapellskar Langnas ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kapellskar Guide

Den svenske havneby Kapellskar ligger på Østersø kysten, omkring 90 km nord for stockholm. Byen er i Norrtálje kommune, som er i Stockholms amt i det øst centrale Sverige. Kommunen blev oprettet i 1971 gennem sammenlægningen af flere tidligere kommuner og er nu den største og nordligste kommune i Stockholm. Mange af husene i området er sommerhuse, som kun er beboede om sommeren. Dette er på grund af byens geografiske beliggenhed ved Stockholms skærgård, hvilket gør det til et populært område blandt stockholmere og turister.

Kapellskar er den nordligste havn blandt ”Stockholm havnene”, og er en vigtig havn for både passagerfærger og fragt, som skal til Finland, Norge, Rusland og Baltikum.

Langnas Guide

Langnæs er en by i Finland, der ligger på den østlige side af Lumperland. Silja Line byggede en færgeterminal i byen i begyndelsen af 1960erne, som blev fjernet i 1993, kun for at blive erstattet af en ny terminal i 1999. Den nye terminal blev bygget for at imødekomme de store cruisefærger, der sejler på Stockholm – Åbo ruten og bruges som et alternativ til Mariehamn havn. Den ældste overlevende kirke i området, og en populær attraktion, er Lumperland kirken, som er dedikeret til St Andrew og går tilbage til 1720erne.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til Stockholm og Åbo.