COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kapellskar - Langnas er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Ålandsøerne side

Kapellskar - Langnas færgeselskaber

    • 14 Sailings Weekly 3 hr 25 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 3 hr 5 min
    • Get price

Kapellskar til Langnas færge

Kapellskar Langnas færgeruten forbinder Sverige med Ålandsøerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Finnlines sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 25 minutter mens Tallink Silja servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 timer 5 minutter.

Der er 21 overfarter Uge på Kapellskar Langnas ruten mellem Sverige og Ålandsøerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kapellskar Guide

Den svenske havneby Kapellskar ligger på Østersø kysten, omkring 90 km nord for stockholm. Byen er i Norrtálje kommune, som er i Stockholms amt i det øst centrale Sverige. Kommunen blev oprettet i 1971 gennem sammenlægningen af flere tidligere kommuner og er nu den største og nordligste kommune i Stockholm. Mange af husene i området er sommerhuse, som kun er beboede om sommeren. Dette er på grund af byens geografiske beliggenhed ved Stockholms skærgård, hvilket gør det til et populært område blandt stockholmere og turister.

Kapellskar er den nordligste havn blandt ”Stockholm havnene”, og er en vigtig havn for både passagerfærger og fragt, som skal til Finland, Norge, Rusland og Baltikum.


Langnas Guide

Langnæs er en by i Finland, der ligger på den østlige side af Lumperland. Silja Line byggede en færgeterminal i byen i begyndelsen af 1960erne, som blev fjernet i 1993, kun for at blive erstattet af en ny terminal i 1999. Den nye terminal blev bygget for at imødekomme de store cruisefærger, der sejler på Stockholm – Åbo ruten og bruges som et alternativ til Mariehamn havn. Den ældste overlevende kirke i området, og en populær attraktion, er Lumperland kirken, som er dedikeret til St Andrew og går tilbage til 1720erne.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til Stockholm og Åbo.