COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Umeå - Vaasa er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Finland side

Umeå - Vaasa færgeselskaber

    • 12 Sailings Weekly 3 hr 30 min
    • Get price

Umeå til Vaasa færge

Umeå Vaasa færgeruten forbinder Sverige med Finland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Wasaline. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Umeå Vaasa færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Umeå Guide

Den svenske by Umeå ligger i den nordlige del af landet på Umefloden. Det er den største by i Norland regionen og den 12. største by i Sverige. Etableringen af byens universitet i 1960erne hjalp byens udvikling, og i dag har Umeå to universiteter og er et center for uddannelse og teknisk og medicinsk forskning. I 2014 blev byen udvalg som europæisk kulturby, måske på grund af dens pulserende kulturelle scene og underholdningsmuligheder.

Der er 8 ugentlig afgange fra Umeå til Vaasa, med en sejltid på ca. 4 timer.


Vaasa Guide

Den finske by Vaasa ligger bare 45 sømil fra Sverige og er i høj grad påvirket af kulturen af Sverige, som kan ses på tværs af Den Botniske Bugt. Omkring 25% af byens indbyggere taler svensk som første sprog og turister i byen, vil ofte høre samtaler, der skifter ubesværet mellem finsk og svensk. Byen, der går tilbage til det 17. århundrede, blev opkaldt efter den svenske kongelige, den noble Wasa familie, men bare 200 år senere faldt den under Ruslands kontrol. Den store brand i 1852, som var forårsaget af en beruset person, der forsøgte at tænde sin pibe, ødelagde den gamle bydel. Den nye by blev derefter bygget fra bunden, og ligger omkring 7 km fra stedet, hvor den gamle by lå.

Der er 8 ugentlige afgange fra byens havn til Umeå. Sejltiden er ca. 4 timer.