COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Riga - Stockholm er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Riga til Stockholm færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Letland til Sverige side

Riga - Stockholm færgeselskaber

  • 4 Sailings Weekly 18 hr 15 min
  • Get price

Riga Stockholm færge anmeldelser

 • "Rejste med den dårligste båd fra Riga"

  Kunne ikke lide færgen. Kabinen var under bildækket, og var ikke ren. Betalte mere og fik en lidt bedre kabine, men den var ubehagelig. Kunne godt lidt aktiviteterne på båden.

  'Isabelle' travelled on Isabelle

  Læs mere Læs mindre
 • "God rejse"

  Nød turen, men ikke sengetøjet.

  'Isabelle' travelled on Isabelle

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  God oplevelse. Skibet og kabinen meget ren. Vidunderlige udsigter. Anbefales!

  'Isabelle' travelled on Isabelle

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  Alt var det bedste af det bedste.

  'Isabelle' travelled on Isabelle

  Læs mere Læs mindre

Riga til Stockholm færge

Riga Stockholm færgeruten forbinder Letland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Tallink Silja. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 18 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Riga Stockholm færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Riga Guide

Den største by i Letland er Riga, som er placeret på Rigabugten, ved mundingen af floden Daugava. Letlands hovedstads historie går tilbage over 800 år til 1201 og er blevet erklæret en Unesco verdensområde for sin Art Nouveau/Jugendstil arkitektur. En populær attraktion i byen er Dome katedral, som er kendt verden over for sit akustikorgel. Om sommeren holdes der en række musikfestivaler i byen med opera, jazz og rock. Byen har også mange interessante museer, udstillinger og kunstgalleri.

Den kommercielle havn i Riga ligger i hjertet af byen. Mange hoteller og restauranter ligger indenfor 5 minutters gang fra den gamle bydel i Vecriga området. Der er færgeservicer fra Riga havn til Stockholm i Sverige, med en sejltid på ca. 17 timer og Lübeck i Tyskland, med en sejltid på ca. 31 timer.


Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad, og er anerkendt for at være en af verdens smukkeste byer. Der er mange maleriske udsigter, og horisonten bliver reflekteret i søen Mälaren. Om sommeren er himlen en vibrerende blå, mens byen om vinteren er tildækket af sne og yndige lyskæder.

Den moderne by er kendt for sine designs, mode og livlige natteliv, men har stadig formået at bevare sine rødder i den gamle bydel, som kaldes Gamla Stan, hvor man let kan miste sig selv i historien. Byens labyrint af brostensbelagte gader er baseret omkring Stortorget, imens der mod syd på øen Södermalm bliver tilbudt en boheme atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og dejlige havnefront.

Der er færgeforbindelser fra Stockholm havn til destinationer i Finland, Rusland og de baltiske lande.