Riga
Stockholm
Færger til Sverige
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Riga til Stockholm færge

Riga Stockholm færgeruten forbinder Letland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Tallink Silja Line. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 18 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Riga Stockholm færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Riga til Stockholm færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Letland til Sverige side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Riga til Stockholm?

Færgeoverfarten fra Riga til Stockholm tager ca. 18h 15m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Riga og Stockholm?

Der er 1 færgeoperatør for Riga til Stockholm, og dette er
  • Tallink Silja

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Riga til Stockholm?

Book færger fra Riga til Stockholm via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Riga Guide

Den største by i Letland er Riga, som er placeret på Rigabugten, ved mundingen af floden Daugava. Letlands hovedstads historie går tilbage over 800 år til 1201 og er blevet erklæret en Unesco verdensområde for sin Art Nouveau/Jugendstil arkitektur. En populær attraktion i byen er Dome katedral, som er kendt verden over for sit akustikorgel. Om sommeren holdes der en række musikfestivaler i byen med opera, jazz og rock. Byen har også mange interessante museer, udstillinger og kunstgalleri.

Den kommercielle havn i Riga ligger i hjertet af byen. Mange hoteller og restauranter ligger indenfor 5 minutters gang fra den gamle bydel i Vecriga området. Der er færgeservicer fra Riga havn til Stockholm i Sverige, med en sejltid på ca. 17 timer og Lübeck i Tyskland, med en sejltid på ca. 31 timer.


Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad, og er anerkendt for at være en af verdens smukkeste byer. Der er mange maleriske udsigter, og horisonten bliver reflekteret i søen Mälaren. Om sommeren er himlen en vibrerende blå, mens byen om vinteren er tildækket af sne og yndige lyskæder.

Den moderne by er kendt for sine designs, mode og livlige natteliv, men har stadig formået at bevare sine rødder i den gamle bydel, som kaldes Gamla Stan, hvor man let kan miste sig selv i historien. Byens labyrint af brostensbelagte gader er baseret omkring Stortorget, imens der mod syd på øen Södermalm bliver tilbudt en boheme atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og dejlige havnefront.

Der er færgeforbindelser fra Stockholm havn til destinationer i Finland, Rusland og de baltiske lande.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking