Helsingfors til Mariehamn færge

Helsingfors Mariehamn færgeruten forbinder Finland med Ålandsøerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 11 timer 15 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 t 25 m.

Der er 14 overfarter Uge på Helsingfors Mariehamn ruten mellem Finland og Ålandsøerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Helsingfors - Mariehamn færgeselskaber

  • Tallink Silja
    • 7 Afgange Ugentlig 11 t 15 m
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Afgange Ugentlig 10 t 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Helsingfors Mariehamn Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Helsingfors Mariehamn ruten er for en bil og 2 passagerer.

Helsingfors Guide

Finlands hovedstad Helsinki, ligger i Uusimaa området i den sydlige del af landet, ved bredden af Den Finske Bugt. Byen ligger omkring 80 km nord af Tallinn i Estland, 400 km nord af Stockholm i Sverige og 300 km vest af Skt. Petersborg i Rusland. Helsinki bliver anset vidt omkring som en af de vigtigste byer i Nordeuropa, og er Finlands midtpunkt for politik, finans, handel, og kultur.

Populære attraktioner i byen inkluderer Helsinkis største museum, Finlands Nationalmuseum. Museet har en stor samling af historiske genstande, der kan dateres tilbage til forhistorisk tid og frem til i dag. Museets hjem, en neo-middelalderlig borg, er i sig selv en populær turistattraktion. Hvis du leder efter mere finsk kultur og historie, er Helsinkis Bymuseum, det finske National Galleri og Design Museumet er tre andre museer i byen også et besøg værd.

Helsinkis havn har tre kaje og 6 passagerterminaler, og er den største i Finland og den næststørste i norden. Der er færgeforbindelser mellem Helsinki og Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallinn i Estland.

Mariehamn Guide

Mariehamn høre under finsk suverænitet og er Ålands hovedstad. Skibet Pommern ligger, hvor færgerne ankommer til byen under Ålands Maritime Museum i Badhusparken. En populær attraktion i byen er St. Goran Kirke, som ligger halvvejs langs Esplanaden Boulevard, som er foret med træer og løber fra Vasterhamn til Osterhamn. På Torgatten gågade finder man mange butikker, cafeer og restauranter. I dette område finder man også byens og regionens magtcentrum, Självstyrelsegården, som består af Ålands parlament og provinsregering, rådhuset og andre offentlige bygninger.

Byen ligger på en halvø og har to havne, en på den vestlige bred og en på den østlige bred. Begge forbliver isfri næsten hele året. Den vestlige havn er, hvor daglige færger til Sverige, Estland og fastlandet afgår fra. Den østlige havn er placeringen af en af de største lystbådehavne i Skandinavien.