Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Åbo - Mariehamn er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Åbo til Mariehamn færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Finland til Ålandsøerne side

Om bord på færgerne

Åbo - Mariehamn færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 5 hr 25 min
    • Get price
    • 6 Sailings Weekly 5 hr 15 min
    • Get price

Åbo til Mariehamn færge

Åbo Mariehamn færgeruten forbinder Finland med Ålandsøerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Viking Line sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 25 minutter mens Tallink Silja servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 timer 15 minutter.

Der er 13 overfarter Uge på Åbo Mariehamn ruten mellem Finland og Ålandsøerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Åbo Guide

Åbo er beliggende på den sydvestlige kyst af Finland ved mundingen af floden Aura. Byens historie går tilbage til det 13. århundrede, hvilket gør den til Finlands ældste by, såvel som engang et vigtigt centrum for landets population. Den har været en vigtig beliggenhed for mange af Finlands vigtigste begivenheder, og den har haft en betydelig indflydelse på byens historie. Mellem 1809 og 1812 var Åbo Finlands hovedstad, og fortsatte med at være landets største by frem til slutningen af 1840’erne.

Selvom Åbo i dag ikke helt har den samme grad af national betydning, som den plejede at have, er byen stadig den regionale hovedstad og et vigtigt sted for handel i det nordlige Europa.
I 2011 blev den tildelt prisen som den ”europæiske hovedstad for kultur,” sammen med Tallinn i Estland.

På grund af dens beliggenhed, har Åbo en bemærkelsesværdig kommerciel- og passagerhavn, med flere end 3 millioner rejsende til Stockholm og Mariehamn hvert år.


Mariehamn Guide

Mariehamn høre under finsk suverænitet og er Ålands hovedstad. Skibet Pommern ligger, hvor færgerne ankommer til byen under Ålands Maritime Museum i Badhusparken. En populær attraktion i byen er St. Goran Kirke, som ligger halvvejs langs Esplanaden Boulevard, som er foret med træer og løber fra Vasterhamn til Osterhamn. På Torgatten gågade finder man mange butikker, cafeer og restauranter. I dette område finder man også byens og regionens magtcentrum, Självstyrelsegården, som består af Ålands parlament og provinsregering, rådhuset og andre offentlige bygninger.

Byen ligger på en halvø og har to havne, en på den vestlige bred og en på den østlige bred. Begge forbliver isfri næsten hele året. Den vestlige havn er, hvor daglige færger til Sverige, Estland og fastlandet afgår fra. Den østlige havn er placeringen af en af de største lystbådehavne i Skandinavien.