Åbo til Mariehamn færge

Åbo Mariehamn færgeruten forbinder Finland med Ålandsøerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 20 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 t 25 m.

Der er 14 overfarter Uge på Åbo Mariehamn ruten mellem Finland og Ålandsøerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Åbo til Mariehamn færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Finland til Ålandsøerne side

Åbo - Mariehamn færgeselskaber

  • Tallink Silja
    • 7 Afgange Ugentlig 5 t 20 m
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Afgange Ugentlig 5 t 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Åbo Mariehamn Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Åbo Mariehamn ruten er for en bil og 2 passagerer.

Åbo Guide

Åbo er beliggende på den sydvestlige kyst af Finland ved mundingen af floden Aura. Byens historie går tilbage til det 13. århundrede, hvilket gør den til Finlands ældste by. Mellem 1809 og 1812 var Åbo Finlands hovedstad, og fortsatte med at være landets største by frem til enden af 1840’erne.

Selvom Åbo i dag ikke helt har den samme grad af national betydning, som den plejede at have, er byen stadig den regionale hovedstad og et vigtigt sted for handel i det nordlige Europa.

Der er færgeforbindelser fra Åbo havn til Stockholm og Mariehamn.

Mariehamn Guide

Mariehamn høre under finsk suverænitet og er Ålands hovedstad. Skibet Pommern ligger, hvor færgerne ankommer til byen under Ålands Maritime Museum i Badhusparken. En populær attraktion i byen er St. Goran Kirke, som ligger halvvejs langs Esplanaden Boulevard, som er foret med træer og løber fra Vasterhamn til Osterhamn. På Torgatten gågade finder man mange butikker, cafeer og restauranter. I dette område finder man også byens og regionens magtcentrum, Självstyrelsegården, som består af Ålands parlament og provinsregering, rådhuset og andre offentlige bygninger.

Byen ligger på en halvø og har to havne, en på den vestlige bred og en på den østlige bred. Begge forbliver isfri næsten hele året. Den vestlige havn er, hvor daglige færger til Sverige, Estland og fastlandet afgår fra. Den østlige havn er placeringen af en af de største lystbådehavne i Skandinavien.