Stockholm til Langnas færge

Stockholm Langnas færgeruten forbinder Sverige med Ålandsøerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 20 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 t 15 m.

Der er 14 overfarter Uge på Stockholm Langnas ruten mellem Sverige og Ålandsøerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Stockholm - Langnas færgeselskaber

  • Tallink Silja
    • 7 Afgange Ugentlig 6 t 20 m
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Afgange Ugentlig 6 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Stockholm Langnas Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Stockholm Langnas ruten er for en bil og 2 passagerer.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øer i den sydøstlige del af landet. Der er mange kulturelle institutioner beliggende i Stockholm og regionen er hjemsted for tre af Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Med over 100 museer, har Stockholm et af de højeste antal museer af nogen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og indeholder landets største samling af kunst, med omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgenstande.

Stockhoms havn er en hovedindgang til Sverige og er derfor en vigtig havn for både fragt og passagerer, der rejser til og fra Finland, Rusland og de baltiske lande. Havnen ligger tæt på byens centrum.

Langnas Guide

Langnæs er en by i Finland, der ligger på den østlige side af Lumperland. Silja Line byggede en færgeterminal i byen i begyndelsen af 1960erne, som blev fjernet i 1993, kun for at blive erstattet af en ny terminal i 1999. Den nye terminal blev bygget for at imødekomme de store cruisefærger, der sejler på Stockholm – Åbo ruten og bruges som et alternativ til Mariehamn havn. Den ældste overlevende kirke i området, og en populær attraktion, er Lumperland kirken, som er dedikeret til St Andrew og går tilbage til 1720erne.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til Stockholm og Åbo.