COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mariehamn - Helsingfors er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mariehamn til Helsingfors færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Ålandsøerne til Finland side

Mariehamn - Helsingfors færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 10 hr 25 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 10 hr 35 min
  • Get price

Mariehamn Helsingfors færge anmeldelser

 • "Mariehamn - helsingfors"

  Det var en god tur.

  'Mariella' travelled on Mariella

  Læs mere Læs mindre

Mariehamn til Helsingfors færge

Mariehamn Helsingfors færgeruten forbinder Ålandsøerne med Finland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Viking Line sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 10 timer 25 minutter mens Tallink Silja servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 timer 35 minutter.

Der er 9 overfarter Uge på Mariehamn Helsingfors ruten mellem Ålandsøerne og Finland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Mariehamn Guide

Mariehamn er hovedstaden på Åland, som er et selvstændigt områder under finsk suverænitet. Som med resten af Åland, er 80% af Mariehamns beboere svensktalende. Besøgende til byen vil finde de fleste butikker og restauranter i byen på Torggatan gågade i byens center.

Mariehamn ligger på en halvø og har to havne, en på den østlige bred og en på den vestlige bred. Begge havnene forbliver isfrie næsten hele året, og begge er uden tidevand. Den vestlige havn er en international havn, der har daglige afgange til Sverige, Estland og Finland. Den østlige havn har en af de største lystbådehavne i Skandinavien.


Helsingfors Guide

Helsinki er Finlands hovedstad og ligger i den sydlige del af landet på bredden af Den Finske Bugt. Byen er ganske lille, og det derfor nemt at udforske byens arkitektur, kultur, og parker tilfods. Derudover er der skove, den smukke kystlinje, og mange øer i omegnen.

En populær attraktion i byen er Finlands nationalmuseum, som indeholder en stor samling, der strækker sig fra forhistorisk tid og frem til i dag. Museet ligger i en neo-middelalderborg, som er en populær attraktion i sig selv. For besøgende der nyder historie, er Helsinkis Bymuseum, det finske National Galleri og Design Museumet er tre andre museer i byen også et besøg værd.

Der er daglige færgeforbindelser fra Helsinki til Estland, Sverige og Tyskland. Helsinki kan også nås med færge fra Rusland og Polen.