Mariehamn til Helsingfors færge

Mariehamn Helsingfors færgeruten forbinder Ålandsøerne med Finland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 10 timer 5 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 t 20 m.

Der er 14 overfarter Uge på Mariehamn Helsingfors ruten mellem Ålandsøerne og Finland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Mariehamn - Helsingfors færgeselskaber

  • Tallink Silja
    • 7 Afgange Ugentlig 10 t 5 m
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Afgange Ugentlig 10 t 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Mariehamn Helsingfors Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Mariehamn Helsingfors ruten er for en bil og 2 passagerer.

Mariehamn Guide

Mariehamn er hovedstaden på Åland, som er et selvstændigt områder under finsk suverænitet. Som med resten af Åland, er 80% af Mariehamns beboere svensktalende. Besøgende til byen vil finde de fleste butikker og restauranter i byen på Torggatan gågade i byens center.

Mariehamn ligger på en halvø og har to havne, en på den østlige bred og en på den vestlige bred. Begge havnene forbliver isfrie næsten hele året, og begge er uden tidevand. Den vestlige havn er en international havn, der har daglige afgange til Sverige, Estland og Finland. Den østlige havn har en af de største lystbådehavne i Skandinavien.

Helsingfors Guide

Helsinki er Finlands hovedstad og ligger i den sydlige del af landet på bredden af Den Finske Bugt. Byen er ganske lille, og det derfor nemt at udforske byens arkitektur, kultur, og parker tilfods. Derudover er der skove, den smukke kystlinje, og mange øer i omegnen.

En populær attraktion i byen er Finlands nationalmuseum, som indeholder en stor samling, der strækker sig fra forhistorisk tid og frem til i dag. Museet ligger i en neo-middelalderborg, som er en populær attraktion i sig selv. For besøgende der nyder historie, er Helsinkis Bymuseum, det finske National Galleri og Design Museumet er tre andre museer i byen også et besøg værd.

Der er daglige færgeforbindelser fra Helsinki til Estland, Sverige og Tyskland. Helsinki kan også nås med færge fra Rusland og Polen.