Åbo til Langnas færge

Åbo Langnas færgeruten forbinder Finland med Ålandsøerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 25 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 10 m.

Der er 14 overfarter Uge på Åbo Langnas ruten mellem Finland og Ålandsøerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Åbo - Langnas færgeselskaber

  • Tallink Silja
    • 7 Afgange Ugentlig 4 t 25 m
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Afgange Ugentlig 4 t 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Åbo Langnas Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Åbo Langnas ruten er for en bil og 2 passagerer.

Åbo Guide

Åbo er beliggende på den sydvestlige kyst af Finland ved mundingen af floden Aura. Byens historie går tilbage til det 13. århundrede, hvilket gør den til Finlands ældste by, såvel som engang et vigtigt centrum for landets population. Den har været en vigtig beliggenhed for mange af Finlands vigtigste begivenheder, og den har haft en betydelig indflydelse på byens historie. Mellem 1809 og 1812 var Åbo Finlands hovedstad, og fortsatte med at være landets største by frem til slutningen af 1840’erne.

Selvom Åbo i dag ikke helt har den samme grad af national betydning, som den plejede at have, er byen stadig den regionale hovedstad og et vigtigt sted for handel i det nordlige Europa.
I 2011 blev den tildelt prisen som den ”europæiske hovedstad for kultur,” sammen med Tallinn i Estland.

På grund af dens beliggenhed, har Åbo en bemærkelsesværdig kommerciel- og passagerhavn, med flere end 3 millioner rejsende til Stockholm og Mariehamn hvert år.

Langnas Guide

Langnæs er en by i Finland, der ligger på den østlige side af Lumperland. Silja Line byggede en færgeterminal i byen i begyndelsen af 1960erne, som blev fjernet i 1993, kun for at blive erstattet af en ny terminal i 1999. Den nye terminal blev bygget for at imødekomme de store cruisefærger, der sejler på Stockholm – Åbo ruten og bruges som et alternativ til Mariehamn havn. Den ældste overlevende kirke i området, og en populær attraktion, er Lumperland kirken, som er dedikeret til St Andrew og går tilbage til 1720erne.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til Stockholm og Åbo.