Kapellskar til Naantali færge

Kapellskar Naantali færgeruten forbinder Sverige med Finland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Finnlines. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kapellskar Naantali færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kapellskar - Naantali færgeselskaber

  • Finnlines
    • 14 Afgange Ugentlig 8 t 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kapellskar Naantali Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kapellskar Naantali ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kapellskar Guide

Den svenske havneby Kapellskar ligger på Østersø kysten, omkring 90 km nord for stockholm. Byen er i Norrtálje kommune, som er i Stockholms amt i det øst centrale Sverige. Kommunen blev oprettet i 1971 gennem sammenlægningen af flere tidligere kommuner og er nu den største og nordligste kommune i Stockholm. Mange af husene i området er sommerhuse, som kun er beboede om sommeren. Dette er på grund af byens geografiske beliggenhed ved Stockholms skærgård, hvilket gør det til et populært område blandt stockholmere og turister.

Kapellskar er den nordligste havn blandt ”Stockholm havnene”, og er en vigtig havn for både passagerfærger og fragt, som skal til Finland, Norge, Rusland og Baltikum.

Naantali Guide

Den finske by Naantali ligger i den sydvestlige del af landet, og er en vigtig turistdestination. Byen har et areal på omkring 300 kvadratkilometer og ligger faktisk på en række øer, selvom størstedelen af befolkningen bor på fastlandet. Øens terræn er en kombination af skov og landbrugsjord, mens fastlandet hovedsageligt består af boligområder. Det er en af Finlands ældste byer og blev grundlagt omkring det middelalderlige kloster.