COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kapellskar - Naantali er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Finland side

Kapellskar - Naantali færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 8 hr 25 min
  • Get price

Kapellskar Naantali færge anmeldelser

 • "Færgetur"

  Fint skib og behagelig rejse.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig rejse"

  Alt fungerede fint. Tider blev overholdt Kahyt enkel men opfyldte sit formål 2 måltider med stort udvalg Behageligt personale

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Super"

  Alt fungerede perfekt 😊

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Kapellskar til Naantali færge

Kapellskar Naantali færgeruten forbinder Sverige med Finland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Finnlines. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kapellskar Naantali færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kapellskar Guide

Den svenske havneby Kapellskar ligger på Østersø kysten, omkring 90 km nord for stockholm. Byen er i Norrtálje kommune, som er i Stockholms amt i det øst centrale Sverige. Kommunen blev oprettet i 1971 gennem sammenlægningen af flere tidligere kommuner og er nu den største og nordligste kommune i Stockholm. Mange af husene i området er sommerhuse, som kun er beboede om sommeren. Dette er på grund af byens geografiske beliggenhed ved Stockholms skærgård, hvilket gør det til et populært område blandt stockholmere og turister.

Kapellskar er den nordligste havn blandt ”Stockholm havnene”, og er en vigtig havn for både passagerfærger og fragt, som skal til Finland, Norge, Rusland og Baltikum.


Naantali Guide

Den finske by Naantali ligger i den sydvestlige del af landet, og er en vigtig turistdestination. Byen har et areal på omkring 300 kvadratkilometer og ligger faktisk på en række øer, selvom størstedelen af befolkningen bor på fastlandet. Øens terræn er en kombination af skov og landbrugsjord, mens fastlandet hovedsageligt består af boligområder. Det er en af Finlands ældste byer og blev grundlagt omkring det middelalderlige kloster.