COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Langnas - Åbo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Langnas til Åbo færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Ålandsøerne til Finland side

Om bord på færgerne

Langnas - Åbo færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 4 hr 15 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 4 hr 5 min
    • Get price

Langnas til Åbo færge

Langnas Åbo færgeruten forbinder Ålandsøerne med Finland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Viking Line sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Tallink Silja servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 timer 5 minutter.

Der er 14 overfarter Uge på Langnas Åbo ruten mellem Ålandsøerne og Finland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Langnas Guide

Den finske by og havn Langnæs ligger i Lumperland regionen på den østlige side. Byen er hjemsted for den ældste overlevende kirke i området. Kirken, dedikeret til St Andrew, daterer tilbage til 1720erne. I 1960erne blev en ny færgeterminal bygget i byen, som er designet af Bengt Lundsten, og den var i brug mellem 1965 og 1975, hvorefter den blev lukket og helt fjernet i 1993. For at rumme de store færger, der sejler mellem Stockholm og Åbo, blev en ny terminal bygget i 1999. Terminalen bruges også som et alternativ til Mariehamn havn, på overfarter der har lidt passagertrafik til og fra Åland.

Der er færgeforbindelser fra Langnæs havn til Stockholm og Åbo. Check-ind for biler åbner 30 minutter før afgang for afrejse til Stockholm og 1 time før afgang for afrejse til Åbo.


Åbo Guide

Den finske by Åbo er landets ældste og var, på et tidspunkt i sin historie, Finlands hovedstad.

Der er ikke meget tilbage af byens middelalderlige fortid, men gennem sine museer, har byen fastholdt en stærk forbindelse med sin fortid med en række arkæologiske udstillinger.
Åbo er populær at besøge om sommeren, hvor folk ofte samles omkring floden Aurajoki på de mange både der er fortøjet i midten af byen, samt langs den livlige havnefront.

Det centrale torv Kauppatpro er også et knudepunkt for aktivitet i Åbo og spiller en vigtig rolle i den lokale turisme og for byens beboere.

To af de mest populære og iøjnefaldende attraktioner i byen er Åbo slot, fra de 13. århundrede, og Åbo katedral, der er anset som en af de vigtigste kirker i Finland og har en række interessante kapeller.