Mariehamn til Åbo færge

Mariehamn Åbo færgeruten forbinder Ålandsøerne med Finland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 30 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 5 t 25 m.

Der er 14 overfarter Uge på Mariehamn Åbo ruten mellem Ålandsøerne og Finland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Mariehamn - Åbo færgeselskaber

  • Tallink Silja
    • 7 Afgange Ugentlig 5 t 30 m
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Afgange Ugentlig 5 t 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Mariehamn Åbo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Mariehamn Åbo ruten er for en bil og 2 passagerer.

Mariehamn Guide

Mariehamn er hovedstaden på Åland, som er et selvstændigt områder under finsk suverænitet. Som med resten af Åland, er 80% af Mariehamns beboere svensktalende. Besøgende til byen vil finde de fleste butikker og restauranter i byen på Torggatan gågade i byens center.

Mariehamn ligger på en halvø og har to havne, en på den østlige bred og en på den vestlige bred. Begge havnene forbliver isfrie næsten hele året, og begge er uden tidevand. Den vestlige havn er en international havn, der har daglige afgange til Sverige, Estland og Finland. Den østlige havn har en af de største lystbådehavne i Skandinavien.

Åbo Guide

Den finske by Åbo er landets ældste og var, på et tidspunkt i sin historie, Finlands hovedstad.

Der er ikke meget tilbage af byens middelalderlige fortid, men gennem sine museer, har byen fastholdt en stærk forbindelse med sin fortid med en række arkæologiske udstillinger.
Åbo er populær at besøge om sommeren, hvor folk ofte samles omkring floden Aurajoki på de mange både der er fortøjet i midten af byen, samt langs den livlige havnefront.

Det centrale torv Kauppatpro er også et knudepunkt for aktivitet i Åbo og spiller en vigtig rolle i den lokale turisme og for byens beboere.

To af de mest populære og iøjnefaldende attraktioner i byen er Åbo slot, fra de 13. århundrede, og Åbo katedral, der er anset som en af de vigtigste kirker i Finland og har en række interessante kapeller.