COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Karlshamn - Klaipeda er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Litauen side

Karlshamn - Klaipeda færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 13 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 13 hr
  • Get price

Karlshamn Klaipeda færge anmeldelser

 • "Rejse til Litauen"

  Indskibning i Karlshamn alt for langsom

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "service på færgen"

  fantastisk god

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Super færge, men for lang tid bruges på ombord- og afkørsel"

  Selve færgen var en positiv overraskelse, Super restaurant, bar kahytter osv. og et meget serviceminded personale. Dog lidt nedtur, at det tager så lang tid at køre bilen ombord og komme af igen. Billetten siger, at man skal være der 3 timer før, men ombordkørsel startede først ca. 1,5 time før afgang. Af igen i Klaipeda tog det 1,5 time inden vi var på land, det smadrede vores tidsplan. Ville have været rart, hvis man allerede ved booking fortæller, at det ikke er som på en almindelig færge, hvor ombord- og afkørsel ikke bare lige sker på et par minutter.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "ventilation"

  Ventilatoren i kahytten kunne ikke lukkes og den kraftige susen derfor ikke dæmpes.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Karlshamn til Klaipeda færge

Karlshamn Klaipeda færgeruten forbinder Sverige med Litauen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. DFDS Seaways sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 13 timer mens TT Line servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 13 timer.

Der er 11 overfarter Uge på Karlshamn Klaipeda ruten mellem Sverige og Litauen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Karlshamn Guide

Den svenske by Karlshamn ligger i Blekinge på Østersøkysten. Den lille by har et godt antal af gamle tømmer bygninger og museer, gallerier, butikker og et dagligt marked. Den bedste måde at udforske denne smukke, rolige by på er til fods, da de fleste attraktioner er indenfor gåafstand af hinanden. Busture er også tilgængelige.

Karlshamn fik byprivilegier og modtog en Royal Charter af Kong Karl X Gustav i 1664, og opkaldte sig selv efter ham til ære i 1666.

Byens havn er en af Sveriges vigtigste kommercielle havne. Der er også passagerfærger fra Karlshamn til Kiel i Tyskland og Litauen og Skt. Petersborg i Rusland.


Klaipeda Guide

Havnebyen Klaipeda er Litauens eneste havn og derfor er byens historie og velstand forbundet med havet. Populære attraktioner i byen inkluderer Havfestival og de halvårlige kapsejlader og hav museet.

Byen har et hav lærestab på dets universitet og er også hjem til flere store stevedore selskaber. Siden dets grundlæggelse af de teutonske riddere i 1252, har byen været unik. Den blev først regeret af tyskerne, og har været underlagt hertugdømmet Preussen, det tyske kejserrige og den sovjetiske Socialistiske Republik. Dette giver dens arkitektur et interessant og anderledes præg.

Besøgende vil bemærke, at der blæser meget i byen. Den oplever mange storme i løbet af året, der er karakteriseret af havbrise fra april til september og storme om efteråret og vinteren. Det er heller ikke ualmindeligt, at sne falder om efteråret og vinteren, og kan nogle gange lamme den smukke gamle by, men havnen forbliver heldigvis isfri.

Klaipeda havn ligger i den sydvestlige del af byen og tilbyder passagertjenester til Kiel og Karlshamn.