COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stockholm - Åbo er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Stockholm til Åbo færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Finland side

Stockholm - Åbo færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 10 hr 35 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 10 hr 30 min
  • Get price

Stockholm Åbo færge anmeldelser

 • "Alt forløb godt. "

  Udmærket sejltur fra bestilling på nettet til selve sejlturen. Fin service og forhold på færgen. Eneste “sjove” minus var, at vi holdt som de allerførste ved ombordkørslen i Stockholm og kom om bord som den 6. sidste (dæleme lang tid at se alle andre køre ombord)!!!

  'Viking Grace' travelled on Viking Grace

  Læs mere Læs mindre
 • "Ok til prisen"

  Vi rejste med hun og fik en god vejledning om hvor vi måtte være.

  'Viking Grace' travelled on Viking Grace

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende transport"

  Udmærket at man når man rejser med hund kan gå direkte fra bildæk til kahyt uden niveauskift. Lidt svært at finde hundeluftepladsen. Dejlig kahyt.

  'Amorella' travelled on Amorella

  Læs mere Læs mindre
 • "God"

  Nattur, meget afslappende og behagelig.

  'Galaxy' travelled on Galaxy

  Læs mere Læs mindre

Stockholm til Åbo færge

Stockholm Åbo færgeruten forbinder Sverige med Finland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Viking Line sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 10 timer 35 minutter mens Tallink Silja servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 timer 30 minutter.

Der er 28 overfarter Uge på Stockholm Åbo ruten mellem Sverige og Finland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øer i den sydøstlige del af landet. Der er mange kulturelle institutioner beliggende i Stockholm og regionen er hjemsted for tre af Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Med over 100 museer, har Stockholm et af de højeste antal museer af nogen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og indeholder landets største samling af kunst, med omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgenstande.

Stockhoms havn er en hovedindgang til Sverige og er derfor en vigtig havn for både fragt og passagerer, der rejser til og fra Finland, Rusland og de baltiske lande. Havnen ligger tæt på byens centrum.


Åbo Guide

Den finske by Åbo er landets ældste og var, på et tidspunkt i sin historie, Finlands hovedstad.

Der er ikke meget tilbage af byens middelalderlige fortid, men gennem sine museer, har byen fastholdt en stærk forbindelse med sin fortid med en række arkæologiske udstillinger.
Åbo er populær at besøge om sommeren, hvor folk ofte samles omkring floden Aurajoki på de mange både der er fortøjet i midten af byen, samt langs den livlige havnefront.

Det centrale torv Kauppatpro er også et knudepunkt for aktivitet i Åbo og spiller en vigtig rolle i den lokale turisme og for byens beboere.

To af de mest populære og iøjnefaldende attraktioner i byen er Åbo slot, fra de 13. århundrede, og Åbo katedral, der er anset som en af de vigtigste kirker i Finland og har en række interessante kapeller.