COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kapellskar - Paldiski er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Estland side

Kapellskar - Paldiski færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 9 hr 30 min
  • Get price

Kapellskar Paldiski færge anmeldelser

 • "En enkel trip"

  Havde en fin tur, skibet er ikke ny men der var rent og fine kabiner, for mig skulle der være fri wifi da vi lever i år 2018.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "okay - but more information would be nice "

  I crossed for a trip to Paldiski during daytime and a return to Kapellskär at night. The day trip was fabulous, but the night trip a sheer horror if you choose the recliner seats without bringing enough clothes because the ice age is a reality on the ferry. I thought I was in Siberia. But : a very clean and quiet ferry and no noisy families with spoiled children

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Kapellskar til Paldiski færge

Kapellskar Paldiski færgeruten forbinder Sverige med Estland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kapellskar Paldiski færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kapellskar Guide

Den svenske havneby Kapellskar ligger på Østersø kysten, omkring 90 km nord for stockholm. Byen er i Norrtálje kommune, som er i Stockholms amt i det øst centrale Sverige. Kommunen blev oprettet i 1971 gennem sammenlægningen af flere tidligere kommuner og er nu den største og nordligste kommune i Stockholm. Mange af husene i området er sommerhuse, som kun er beboede om sommeren. Dette er på grund af byens geografiske beliggenhed ved Stockholms skærgård, hvilket gør det til et populært område blandt stockholmere og turister.

Kapellskar er den nordligste havn blandt ”Stockholm havnene”, og er en vigtig havn for både passagerfærger og fragt, som skal til Finland, Norge, Rusland og Baltikum.


Paldiski Guide

Den estiske by Paldiski plejede at være en tidligere russisk flådebase, og ligger på Pakri halvø i den nordvestlige del af Estland, ca. 50 km fra Tallinn. Byens havn blev en russisk flådebase i det 18. århundrede. I begyndelsen af 1960erne blev byen et sovjetisk hær nuklear center, og var også hjemsted for to landbaserede atomreaktorer og var den største af sin slags i Sovjetunionen. Som følge af byens betydning, blev den helt lukket af med pigtråd omkring byen, indtil det sidste russiske krigsskib forlod stedet i 1994.

Pakri halvø er berømt for sine kalkstensklipper og for sine dejlige strande. Det er også her det højeste fyrtårn i Estland ligger.

Der er færgeforbindelser fra Paldiski til Hanko i Finland, Lubeck i Tyskland og Kapellskar i Sverige.