Kapellskar til Paldiski færge

Kapellskar Paldiski færgeruten forbinder Sverige med Estland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 11 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kapellskar Paldiski færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kapellskar - Paldiski færgeselskaber

  • DFDS Seaways
    • 11 Afgange Ugentlig 8 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kapellskar Paldiski Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kapellskar Paldiski ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kapellskar Guide

Den svenske havneby Kapellskar ligger på Østersø kysten, omkring 90 km nord for stockholm. Byen er i Norrtálje kommune, som er i Stockholms amt i det øst centrale Sverige. Kommunen blev oprettet i 1971 gennem sammenlægningen af flere tidligere kommuner og er nu den største og nordligste kommune i Stockholm. Mange af husene i området er sommerhuse, som kun er beboede om sommeren. Dette er på grund af byens geografiske beliggenhed ved Stockholms skærgård, hvilket gør det til et populært område blandt stockholmere og turister.

Kapellskar er den nordligste havn blandt ”Stockholm havnene”, og er en vigtig havn for både passagerfærger og fragt, som skal til Finland, Norge, Rusland og Baltikum.

Paldiski Guide

Den estiske by Paldiski plejede at være en tidligere russisk flådebase, og ligger på Pakri halvø i den nordvestlige del af Estland, ca. 50 km fra Tallinn. Byens havn blev en russisk flådebase i det 18. århundrede. I begyndelsen af 1960erne blev byen et sovjetisk hær nuklear center, og var også hjemsted for to landbaserede atomreaktorer og var den største af sin slags i Sovjetunionen. Som følge af byens betydning, blev den helt lukket af med pigtråd omkring byen, indtil det sidste russiske krigsskib forlod stedet i 1994.

Pakri halvø er berømt for sine kalkstensklipper og for sine dejlige strande. Det er også her det højeste fyrtårn i Estland ligger.

Der er færgeforbindelser fra Paldiski til Hanko i Finland, Lubeck i Tyskland og Kapellskar i Sverige.