COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Nynæshamn - Ventspils er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Letland side

Om bord på færgerne

Nynæshamn - Ventspils færgeselskaber

  • 12 Sailings Weekly 8 hr 30 min
  • Get price

Nynæshamn Ventspils færge anmeldelser

 • "Relativt enkle, men OK"

  Stena Line bruger ikke de nyeste skibe på overfarten fra Nynæshamn til Ventspils. Maden der tilbydes er forholdsvis enkel og begrænset. Men prisen for overfarten er også ganske rimelig og atmosfæren om bord er afslappet.

  'Stena Flavia' travelled on Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre
 • "Servicen i top "

  Ved hjem rejse var der læs på bilen, derfor forhørte vi hos om det var muligt at får en plads til bilen på lastbilsdækket, så vi kunne undgå skader på bilen.. Her var servicen i top - der var ingen problemer med at få en anden plads til bilen.. Så tak for det :-) Har taget denne overfart for ca. 7 år siden - og der kunne personalet især på land ikke forstå eller tale Engelsk. Dette var ikke et problem længere - super godt...

  'Stena Flavia' travelled on Stena Flavia

  Læs mere Læs mindre

Nynæshamn til Ventspils færge

Nynæshamn Ventspils færgeruten forbinder Sverige med Letland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Nynæshamn Ventspils færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Nynæshamn Guide

Den svenske by og havn Nynæshamn, ligger i Stockholms kommune, omkring 60 km syd for Stockholm. Havnen er en af hoveddestinationerne på det svenske fastland, hvorfra færger afgår til Gotland. Om sommeren besøger mange byen, da den er et populært feriested blandt svenskere. Om sommeren er byen vært for en havnefest, hvor havnen er fuld af både i alle størrelser. Sammen med de lokale håndværker messer, vil besøgende også finde en række restauranter og butikker, der sælger lokalt fremstillet varer. Der er ikke meget at se i denne moderne by, som generelt er fuld af moderne, uinteressante, bygninger.

Der er færgeforbindelser fra Nynæshamn til Gotland og Gdansk i Polen.


Ventspils Guide

Den lettiske by Ventspils ligger i den nordvestlige del af landet, i regionen Kurland, og er en by, der er kendt for sine festivaler, koncerter og kulturelle arrangementer, som tiltrækker mange besøgende hvert år. I juli måned er byen vært for den sidste koncert af den lettiske popmusik ”The Musical Hits”, som afholdes i Renka Have. I den anden uge i juli, er byen også vært for fejringen af Sea Festival og i den første uge af august holdes den årlige By Festival.

Byens havn er isfri og har færgeforbindelser til Sverige og Tyskland.