Nynæshamn til Ventspils færge

Nynæshamn Ventspils færgeruten forbinder Sverige med Letland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Nynæshamn Ventspils færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Nynæshamn - Ventspils færgeselskaber

  • Stena Line
    • 12 Afgange Ugentlig 8 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Nynæshamn Ventspils Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Nynæshamn Ventspils ruten er for en bil og 2 passagerer.

Nynæshamn Guide

Den svenske by og havn Nynæshamn, ligger i Stockholms kommune, omkring 60 km syd for Stockholm. Havnen er en af hoveddestinationerne på det svenske fastland, hvorfra færger afgår til Gotland. Om sommeren besøger mange byen, da den er et populært feriested blandt svenskere. Om sommeren er byen vært for en havnefest, hvor havnen er fuld af både i alle størrelser. Sammen med de lokale håndværker messer, vil besøgende også finde en række restauranter og butikker, der sælger lokalt fremstillet varer. Der er ikke meget at se i denne moderne by, som generelt er fuld af moderne, uinteressante, bygninger.

Der er færgeforbindelser fra Nynæshamn til Gotland og Gdansk i Polen.

Ventspils Guide

Den lettiske by Ventspils ligger i den nordvestlige del af landet, i regionen Kurland, og er en by, der er kendt for sine festivaler, koncerter og kulturelle arrangementer, som tiltrækker mange besøgende hvert år. I juli måned er byen vært for den sidste koncert af den lettiske popmusik ”The Musical Hits”, som afholdes i Renka Have. I den anden uge i juli, er byen også vært for fejringen af Sea Festival og i den første uge af august holdes den årlige By Festival.

Byens havn er isfri og har færgeforbindelser til Sverige og Tyskland.