Stockholm til Helsingfors færge

Stockholm Helsingfors færgeruten forbinder Sverige med Finland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 16 timer 15 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 16 t 40 m.

Der er 5 overfarter Uge på Stockholm Helsingfors ruten mellem Sverige og Finland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Stockholm - Helsingfors færgeselskaber

 • Tallink Silja
  • 4 Afgange Ugentlig 16 t 15 m
  • Få pris
 • Viking Line
  • 1 Afgang Ugentlig 16 t 40 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Stockholm Helsingfors Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Stockholm Helsingfors ruten er for en bil og 2 passagerer.

Stockholm Helsingfors færge anmeldelser

 • "Information"

  Hej, vi havde en god tur med Viking Line! Men, da vi bookede, fik vi ingen information om servicen af mad og drikke. Informationen for akkommodation var ikke nok. Ellers var det genialt.

  'Anonym' rejste på Stockholm Helsingfors ruten med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig oplevelse"

  Det var en dejlig oplevelse med Viking Line. Den toldfri butik havde gode tilbud og gode produkter. Der var et godt udvalg til morgenmaden, og maden var god. Skibet er enkelt, men jeg er sikker på, at dette er den bedste måde at rejse fra Stockholm til Helsingfors og tilbage.

  'Diana Helena' rejste på Stockholm Helsingfors ruten med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  Det var fantastisk, vi troede, at det ville være en lille færge, men det var mere som et krydstogtskib med fremragende restauranter og service.

  'Igor' rejste på Stockholm Helsingfors ruten med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie"

  Returrejse, god værdi for pengene, skibet var punktligt og havde gode faciliteter.

  'Andrew' rejste på Stockholm Helsingfors ruten med Viking Line på Mariella

  Læs mere Læs mindre

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øer i den sydøstlige del af landet. Der er mange kulturelle institutioner beliggende i Stockholm og regionen er hjemsted for tre af Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Med over 100 museer, har Stockholm et af de højeste antal museer af nogen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og indeholder landets største samling af kunst, med omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgenstande.

Stockhoms havn er en hovedindgang til Sverige og er derfor en vigtig havn for både fragt og passagerer, der rejser til og fra Finland, Rusland og de baltiske lande. Havnen ligger tæt på byens centrum.

Helsingfors Guide

Helsinki er Finlands hovedstad og ligger i den sydlige del af landet på bredden af Den Finske Bugt. Byen er ganske lille, og det derfor nemt at udforske byens arkitektur, kultur, og parker tilfods. Derudover er der skove, den smukke kystlinje, og mange øer i omegnen.

En populær attraktion i byen er Finlands nationalmuseum, som indeholder en stor samling, der strækker sig fra forhistorisk tid og frem til i dag. Museet ligger i en neo-middelalderborg, som er en populær attraktion i sig selv. For besøgende der nyder historie, er Helsinkis Bymuseum, det finske National Galleri og Design Museumet er tre andre museer i byen også et besøg værd.

Der er daglige færgeforbindelser fra Helsinki til Estland, Sverige og Tyskland. Helsinki kan også nås med færge fra Rusland og Polen.