COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stockholm - Helsingfors er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Stockholm til Helsingfors færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Finland side

Stockholm - Helsingfors færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 16 hr 40 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 16 hr 15 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 17 hr
  • Get price

Stockholm Helsingfors færge anmeldelser

 • "Dejlig oplevelse"

  Det var en dejlig oplevelse med Viking Line. Den toldfri butik havde gode tilbud og gode produkter. Der var et godt udvalg til morgenmaden, og maden var god. Skibet er enkelt, men jeg er sikker på, at dette er den bedste måde at rejse fra Stockholm til Helsingfors og tilbage.

  'Mariella' travelled on Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Information"

  Hej, vi havde en god tur med Viking Line! Men, da vi bookede, fik vi ingen information om servicen af mad og drikke. Informationen for akkommodation var ikke nok. Ellers var det genialt.

  'Mariella' travelled on Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie"

  Returrejse, god værdi for pengene, skibet var punktligt og havde gode faciliteter.

  'Mariella' travelled on Mariella

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk"

  Det var fantastisk, vi troede, at det ville være en lille færge, men det var mere som et krydstogtskib med fremragende restauranter og service.

  'Mariella' travelled on Mariella

  Læs mere Læs mindre

Stockholm til Helsingfors færge

Stockholm Helsingfors færgeruten forbinder Sverige med Finland og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Viking Line sejler op til 1 gange Uge, Tallink Silja 4 gange Uge & St Peter Line servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 6 overfarter Uge på Stockholm Helsingfors overfarten mellem Sverige og Finland og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øer i den sydøstlige del af landet. Der er mange kulturelle institutioner beliggende i Stockholm og regionen er hjemsted for tre af Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Med over 100 museer, har Stockholm et af de højeste antal museer af nogen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og indeholder landets største samling af kunst, med omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgenstande.

Stockhoms havn er en hovedindgang til Sverige og er derfor en vigtig havn for både fragt og passagerer, der rejser til og fra Finland, Rusland og de baltiske lande. Havnen ligger tæt på byens centrum.


Helsingfors Guide

Helsinki er Finlands hovedstad og ligger i den sydlige del af landet på bredden af Den Finske Bugt. Byen er ganske lille, og det derfor nemt at udforske byens arkitektur, kultur, og parker tilfods. Derudover er der skove, den smukke kystlinje, og mange øer i omegnen.

En populær attraktion i byen er Finlands nationalmuseum, som indeholder en stor samling, der strækker sig fra forhistorisk tid og frem til i dag. Museet ligger i en neo-middelalderborg, som er en populær attraktion i sig selv. For besøgende der nyder historie, er Helsinkis Bymuseum, det finske National Galleri og Design Museumet er tre andre museer i byen også et besøg værd.

Der er daglige færgeforbindelser fra Helsinki til Estland, Sverige og Tyskland. Helsinki kan også nås med færge fra Rusland og Polen.