Helsingfors til Tallinn færge

Helsingfors Tallinn færgeruten forbinder Finland med Estland og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 6 gange dag, Viking Line 3 gange dag & Eckerö Line servicen er tilgængelig op til 3 gange dag.

Der er 12 overfarter dag på Helsingfors Tallinn overfarten mellem Finland og Estland og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Helsingfors - Tallinn færgeselskaber

 • Tallink Silja
  • 6 Afgange Dagligt 2 t
  • Få pris
 • Viking Line
  • 3 Afgange Dagligt 2 t 15 m
  • Få pris
 • Eckerö Line
  • 3 Afgange Dagligt 2 t 10 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Helsingfors Tallinn Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Helsingfors Tallinn ruten er for en bil og 2 passagerer.

Helsingfors Tallinn færge anmeldelser

 • "Refundering af mine penge"

  Desværre kom jeg ikke til Helsingfor på grund af luftkontrollen trafik, så jeg rejste ikke med jeres færge. Jeg informerede jer om dette, og bad om at få mine penge refunderes. Men svaret var negativt fra Direct Ferries.

  'Sarantis' rejste på Helsingfors Tallinn ruten med Tallink Silja på Tallink Star

  Læs mere Læs mindre
 • "Helsingfors - Tallinn"

  Alt godt.

  'Anonym' rejste på Helsingfors Tallinn ruten med Tallink Silja på Tallink Star

  Læs mere Læs mindre
 • "Sjov tur"

  Vores tur fra Helsingfors til Tallinn med Direct Ferries var let og behagelig. Det var vores første tur og alt fungerede fint. Vi bookede online og havde ingen problemer.

  'William' rejste på Helsingfors Tallinn ruten med Tallink Silja på Tallink Star

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt var perfekt"

  Skibet var smukt og det var sjovt. Returrejsen var lidt anderledes, fordi det var kl. 22:30 og typen af passagerer, var ikke den samme. Men det var ok.

  'Daniel' rejste på Helsingfors Tallinn ruten med Tallink Silja på Tallink Superstar

  Læs mere Læs mindre

Helsingfors Guide

Finlands hovedstad Helsingfors, ligger i Uusimaa området i den sydlige del af landet, ved bredden af Den Finske Bugt. Byen ligger omkring 80 km nord af Tallinn i Estland, 400 km nord af Stockholm i Sverige og 300 km vest af Skt. Petersborg i Rusland.

Populære attraktioner i byen inkluderer Helsingfors største museum, National Museum of Finland. Museet har en stor samling af historiske genstande, der kan dateres tilbage til forhistorisk tid og frem til i dag. Museets hjem, en borg, er også en populær turistattraktion i sig selv. Helsingfors Bymuseum, det finske National Gallery og Design Museum er tre andre museer i byen, som er et besøg værd.

Helsingfors havn, den største i Finland og den næststørste i norden, har tre kaje og 6 passagerterminaler. Der er færgeforbindelser mellem Helsingfors og Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallinn i Estland.

Tallinn Guide

Tallinn er Estlands hovedstad og den største by i landet. Besøgende til byen kan nydes dens kultur og attraktioner. Tallinn, som blev grundlagt i det 13. århundrede, ligger ved siden af Den Finske Bugt, og er hjem til en vigtig havn. Mange aspekter af byen er middelalderlige, især omkring den gamle bydel. I Toompea området vil besøgende finde mange af byens mest usædvanlige varetegn, som Toompea Slot. En anden populær attraktion i Tallinn er det imponerende rådhus, fra det 13. århundrede, som har udsigt over Paekoja Plats.