COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Helsingfors - Tallinn er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Finland til Estland side

Helsingfors - Tallinn færgeselskaber

  • 8 Sailings Daily 2 hr
  • Get price
  • 15 Sailings Weekly 2 hr 15 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 2 hr 15 min
  • Get price

Helsingfors Tallinn færge anmeldelser

 • "Helsingfors - Tallinn"

  Alt godt.

  'Tallink Star' travelled on Tallink Star

  Læs mere Læs mindre
 • "Super service in Finlandia Lounge"

  The lounge on Finlandia is not exactly cosy, but the very nice and always happily smiling Estonian lounge hostess creates a very nice atmosphere.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Sjov tur"

  Vores tur fra Helsingfors til Tallinn med Direct Ferries var let og behagelig. Det var vores første tur og alt fungerede fint. Vi bookede online og havde ingen problemer.

  'Tallink Star' travelled on Tallink Star

  Læs mere Læs mindre
 • "Lækker Lounge"

  Loungen kan varmt anbefales, der er en meget lækker buffet. Der er kaffe og vin ad libitum. Man sidder komfortabelt.

  'Finlandia' travelled on Finlandia

  Læs mere Læs mindre

Helsingfors til Tallinn færge

Helsingfors Tallinn færgeruten forbinder Finland med Estland og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 8 gange dag, Viking Line 15 gange Uge & Eckerö Line servicen er tilgængelig op til 3 gange dag.

Der er 14 overfarter dag på Helsingfors Tallinn overfarten mellem Finland og Estland og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Helsingfors Guide

Finlands hovedstad Helsinki, ligger i Uusimaa området i den sydlige del af landet, ved bredden af Den Finske Bugt. Byen ligger omkring 80 km nord af Tallinn i Estland, 400 km nord af Stockholm i Sverige og 300 km vest af Skt. Petersborg i Rusland. Helsinki bliver anset vidt omkring som en af de vigtigste byer i Nordeuropa, og er Finlands midtpunkt for politik, finans, handel, og kultur.

Populære attraktioner i byen inkluderer Helsinkis største museum, Finlands Nationalmuseum. Museet har en stor samling af historiske genstande, der kan dateres tilbage til forhistorisk tid og frem til i dag. Museets hjem, en neo-middelalderlig borg, er i sig selv en populær turistattraktion. Hvis du leder efter mere finsk kultur og historie, er Helsinkis Bymuseum, det finske National Galleri og Design Museumet er tre andre museer i byen også et besøg værd.

Helsinkis havn har tre kaje og 6 passagerterminaler, og er den største i Finland og den næststørste i norden. Der er færgeforbindelser mellem Helsinki og Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallinn i Estland.


Tallinn Guide

Tallinn er Estlands hovedstad og den største by i landet, og er et midtpunkt for industri og politik.

Tallinn blev grundlagt i det 13. århundrede. Den ligger ved siden af Den Finske Bugt, og er hjem til en vigtig havn. Besøgende til byen vil elske dens kultur og de mange attraktioner, der bliver tilbudt.

Mange aspekter af byen er middelalderlige, især omkring den gamle bydel, med dens labyrint af brostensgader, kirkespirer, og velbevarede fæstninger og tårne.
I Toompea området vil besøgende finde mange af byens mest usædvanlige varetegn, som Toompea Slot og den dejlige bakketop katedral, Alexander Nevsky, som er en vigtig ortodoks bygning.

En anden populær attraktion i Tallinn er det imponerende rådhus, fra det 13. århundrede, som har udsigt over Raekoja Plats.