COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tallinn - Helsingfors er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Estland til Finland side

Tallinn - Helsingfors færgeselskaber

  • 9 Sailings Daily 2 hr
  • Get price
  • 16 Sailings Weekly 2 hr 15 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 2 hr 15 min
  • Get price

Tallinn Helsingfors færge anmeldelser

 • "Rigtig god service"

  Færger tilbyder rigtig gode servicer, buffet og levende musik.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Fejl i adresse i SMS."

  Jeg vil gerne anmelde to ting. 1. Jeg fik en SMS dagen før afgang fra Tallin mod Helsingki, og tak for det. Det var dog et problem, at da jeg indtastede adressen i min IPhone's GPS, at jeg så blev ledt til den anden side af kajen hvor der lå et krydstogtsskib. Det tog nogen tid at finde ud af, at det var den anden side af kajen. 2. I den cafe på skibet hvor jeg holdt pause, var det muligt, at købe en vegansk mellemmåltid. Det var vi meget glade for.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Hurtig og enkel"

  Det var en rigtig god oplevelse på skibet, alt fungerer og er pænt og rent.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god"

  Rigtig god

  'Tallink Star' travelled on Tallink Star

  Læs mere Læs mindre

Tallinn til Helsingfors færge

Tallinn Helsingfors færgeruten forbinder Estland med Finland og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 9 gange dag, Viking Line 16 gange Uge & Eckerö Line servicen er tilgængelig op til 3 gange dag.

Der er 15 overfarter dag på Tallinn Helsingfors overfarten mellem Estland og Finland og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Tallinn Guide

Den estiske by Tallinn ligger på den nordlige kyst af landet, ved bredden af Den Finske Bugt, omkring 80 km syd for Helsinki, øst for Stockholm i Sverige og vest for Sankt Petersborg i Rusland. Den gamle bydel blev erklæret et verdensarv område af Unesco og byen blev erklæret den europæiske by for kultur i 2011, sammen med Åbo i Finland.

Byen er Estlands midtpunkt for finans og handel, men dens styrkeområder ligger i IT, turisme, og logistik.

Der er færgeforbindelser fra Tallinn havn til Finland og Sverige. Der rejser omkring 6 millioner passagerer per år. Faciliteter i havnen inkluderer butikker, en cafe og lounges. Der er daglige afgange mellem Tallinn og Stockholm og Helsinki og to ugentlige afgange til Sankt Petersborg i Rusland.


Helsingfors Guide

Helsinki er Finlands hovedstad og ligger i den sydlige del af landet på bredden af Den Finske Bugt. Byen er ganske lille, og det derfor nemt at udforske byens arkitektur, kultur, og parker tilfods. Derudover er der skove, den smukke kystlinje, og mange øer i omegnen.

En populær attraktion i byen er Finlands nationalmuseum, som indeholder en stor samling, der strækker sig fra forhistorisk tid og frem til i dag. Museet ligger i en neo-middelalderborg, som er en populær attraktion i sig selv. For besøgende der nyder historie, er Helsinkis Bymuseum, det finske National Galleri og Design Museumet er tre andre museer i byen også et besøg værd.

Der er daglige færgeforbindelser fra Helsinki til Estland, Sverige og Tyskland. Helsinki kan også nås med færge fra Rusland og Polen.