Tallinn til Helsingfors færge

Tallinn Helsingfors færgeruten forbinder Estland med Finland og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 6 gange dag, Viking Line 3 gange dag & Eckerö Line servicen er tilgængelig op til 3 gange dag.

Der er 12 overfarter dag på Tallinn Helsingfors overfarten mellem Estland og Finland og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Tallinn - Helsingfors færgeselskaber

 • Tallink Silja
  • 6 Afgange Dagligt 2 t
  • Få pris
 • Viking Line
  • 3 Afgange Dagligt 2 t 15 m
  • Få pris
 • Eckerö Line
  • 3 Afgange Dagligt 2 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Tallinn Helsingfors Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Tallinn Helsingfors ruten er for en bil og 2 passagerer.

Tallinn Helsingfors færge anmeldelser

 • "Fejl i adresse i SMS."

  Jeg vil gerne anmelde to ting. 1. Jeg fik en SMS dagen før afgang fra Tallin mod Helsingki, og tak for det. Det var dog et problem, at da jeg indtastede adressen i min IPhone's GPS, at jeg så blev ledt til den anden side af kajen hvor der lå et krydstogtsskib. Det tog nogen tid at finde ud af, at det var den anden side af kajen. 2. I den cafe på skibet hvor jeg holdt pause, var det muligt, at købe en vegansk mellemmåltid. Det var vi meget glade for.

  'Peter' rejste på Tallinn Helsingfors ruten med Eckerö Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god service"

  Færger tilbyder rigtig gode servicer, buffet og levende musik.

  'Pia' rejste på Tallinn Helsingfors ruten med Tallink Silja

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god"

  Rigtig god

  'Anonym' rejste på Tallinn Helsingfors ruten med Tallink Silja på Tallink Star

  Læs mere Læs mindre
 • "Perfekt"

  Som en pensioneret flåde officer, var det en behagelig rejse for mig. Restauranter, butikker og endda kasino faciliteter var godt betjent. Musik og dans for passagerne var også charmerende.

  'Bülent' rejste på Tallinn Helsingfors ruten med Eckerö Line på Finlandia

  Læs mere Læs mindre

Tallinn Guide

Den estiske by Tallinn ligger på den nordlige kyst af landet, ved bredden af Den Finske Bugt, omkring 80 km syd for Helsinki, øst for Stockholm i Sverige og vest for Sankt Petersborg i Rusland. Den gamle bydel blev erklæret et verdensarv område af Unesco og byen blev erklæret den europæiske by for kultur i 2011, sammen med Åbo i Finland.

Byen er Estlands midtpunkt for finans og handel, men dens styrkeområder ligger i IT, turisme, og logistik.

Der er færgeforbindelser fra Tallinn havn til Finland og Sverige. Der rejser omkring 6 millioner passagerer per år. Faciliteter i havnen inkluderer butikker, en cafe og lounges. Der er daglige afgange mellem Tallinn og Stockholm og Helsinki og to ugentlige afgange til Sankt Petersborg i Rusland.

Helsingfors Guide

Helsinki er Finlands hovedstad og ligger i den sydlige del af landet på bredden af Den Finske Bugt. Byen er ganske lille, og det derfor nemt at udforske byens arkitektur, kultur, og parker tilfods. Derudover er der skove, den smukke kystlinje, og mange øer i omegnen.

En populær attraktion i byen er Finlands nationalmuseum, som indeholder en stor samling, der strækker sig fra forhistorisk tid og frem til i dag. Museet ligger i en neo-middelalderborg, som er en populær attraktion i sig selv. For besøgende der nyder historie, er Helsinkis Bymuseum, det finske National Galleri og Design Museumet er tre andre museer i byen også et besøg værd.

Der er daglige færgeforbindelser fra Helsinki til Estland, Sverige og Tyskland. Helsinki kan også nås med færge fra Rusland og Polen.