COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stockholm - Tallinn er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Estland side

Om bord på færgerne

Stockholm - Tallinn færgeselskaber

  • 4 Sailings Weekly 15 hr 45 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 62 hr 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 20 hr 15 min
  • Get price

Stockholm Tallinn færge anmeldelser

 • "En god tur"

  Jeg nød turen. Maden og personalet om bord var fantastiske. Jeg sendte jer en email dagen efter min rejse, for at høre, om der var nogen der havde fundet mit masterkort. Jeg har måske efterladt det i Piazza restauranten. Lad gerne høre fra jer.

  'Victoria I' travelled on Victoria I

  Læs mere Læs mindre
 • "Tallinn til Stockholm 30.5.18."

  Jeg havde lavet to fejl ved bestillingen af vor billet. Nummerpladen på bilen var OK, men jeg havde oplyst en forkert bil. Billetten havde jeg bestilt fra Stockholm til Tallinn, men vi stod altså i Tallinn og skulle til Stockholm. Den unge dame i billetkontoret klarede det hel, vi kom til at betale EURO 30 for en upgrade af kahyt, nor problem, perfekt og med et smil. Dejligt.

  'Baltic Queen' travelled on Baltic Queen

  Læs mere Læs mindre
 • "5 star traveling experience "

  My family and I have traveled to many destinations around the world by airlines, but this trip to Tallinn has by far been the most comfortable, effortless journey of all. When going back to Estonia next time we will definitely choose Viking Line and Amorella.

  'Amorella' travelled on Amorella

  Læs mere Læs mindre
 • "weekend i Tallin"

  desværre har vi ikke noget negativt at sige om rejsen ;-)

  'Romantika' travelled on Romantika

  Læs mere Læs mindre

Stockholm til Tallinn færge

Stockholm Tallinn færgeruten forbinder Sverige med Estland og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 4 gange Uge, St Peter Line 1 gange Uge & Viking Line servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 11 overfarter Uge på Stockholm Tallinn overfarten mellem Sverige og Estland og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øer i den sydøstlige del af landet. Der er mange kulturelle institutioner beliggende i Stockholm og regionen er hjemsted for tre af Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Med over 100 museer, har Stockholm et af de højeste antal museer af nogen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og indeholder landets største samling af kunst, med omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgenstande.

Stockhoms havn er en hovedindgang til Sverige og er derfor en vigtig havn for både fragt og passagerer, der rejser til og fra Finland, Rusland og de baltiske lande. Havnen ligger tæt på byens centrum.


Tallinn Guide

Tallinn er Estlands hovedstad og den største by i landet, og er et midtpunkt for industri og politik.

Tallinn blev grundlagt i det 13. århundrede. Den ligger ved siden af Den Finske Bugt, og er hjem til en vigtig havn. Besøgende til byen vil elske dens kultur og de mange attraktioner, der bliver tilbudt.

Mange aspekter af byen er middelalderlige, især omkring den gamle bydel, med dens labyrint af brostensgader, kirkespirer, og velbevarede fæstninger og tårne.
I Toompea området vil besøgende finde mange af byens mest usædvanlige varetegn, som Toompea Slot og den dejlige bakketop katedral, Alexander Nevsky, som er en vigtig ortodoks bygning.

En anden populær attraktion i Tallinn er det imponerende rådhus, fra det 13. århundrede, som har udsigt over Raekoja Plats.