Stockholm
Tallinn
Færger til Estland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Stockholm til Tallinn færge

Stockholm Tallinn færgeruten forbinder Sverige med Estland og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Tallink Silja Line sejler op til 6 gange Uge, St Peter Line 1 gange Uge & Viking Line servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 13 overfarter Uge på Stockholm Tallinn overfarten mellem Sverige og Estland og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Estland side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Stockholm til Tallinn?

Færgeoverfarten fra Stockholm til Tallinn tager ca. 33h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Stockholm og Tallinn?

Der er 3 populære færgeoperatører for Stockholm til Tallinn. Disse er
 • Tallink Silja
 • St Peter Line
 • Viking Line

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Stockholm til Tallinn?

Book færger fra Stockholm til Tallinn via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Tallinn?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Stockholm til Tallinn med
 • Tallink Silja
 • Viking Line

Kan du tage din bil med på færgen fra Stockholm til Tallinn?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Stockholm til Tallinn med
 • Tallink Silja
 • Viking Line

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Stockholm til Tallinn?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Tallink Silja
 • Viking Line

Hvad er afstanden fra Stockholm til Tallinn?

Afstanden mellem Stockholm og Tallinn er ca. 399 sømil.

Stockholm Tallinn færge anmeldelser

 • "Tallinn til Stockholm 30.5.18."

  Jeg havde lavet to fejl ved bestillingen af vor billet. Nummerpladen på bilen var OK, men jeg havde oplyst en forkert bil. Billetten havde jeg bestilt fra Stockholm til Tallinn, men vi stod altså i Tallinn og skulle til Stockholm. Den unge dame i billetkontoret klarede det hel, vi kom til at betale EURO 30 for en upgrade af kahyt, nor problem, perfekt og med et smil. Dejligt.

  'Baltic Queen' travelled on Baltic Queen

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke godt"

  Anden gang solgt til mig i stedet for ”enkeltbillet” ”nat båd”. Jeg var nødt til at betale €39 ekstra, som jeg kom ud af skibet i Tallinn (jeg hørte, at en kunde tidligere var i samme situation og måtte betale €90 ekstra). For mig er færgen kl. 18:30 – 22:00 god (med kabine). Hjemrejsen til Helsingfors gik godt søndag morgen.

  'Baltic Queen' travelled on Baltic Queen

  Læs mere Læs mindre
 • "God mini cruise"

  Vores gruppe på tre nød virkelig overfarten fra Tallinn til Stockholm. Det var mere som en kort cruise for os. Kabinen var ren og behagelig, og havde endda en effektiv bruser. Der var restauranter af alle typer, så alle behov kunne blive dækket – fra fast food til elegant. Morgenmaden var fremragende. Alt i alt, en stor oplevelse.

  'Victoria I' travelled on Victoria I

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig og praktisk"

  Direct Ferries gjorde det nemt, at booke forbindelser mellem flere stop på vores tur gennem Østersøen. Kabinen var komfortabel og personalet var venlige og hjælpsomme.

  'Baltic Queen' travelled on Baltic Queen

  Læs mere Læs mindre

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øer i den sydøstlige del af landet. Der er mange kulturelle institutioner beliggende i Stockholm og regionen er hjemsted for tre af Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Med over 100 museer, har Stockholm et af de højeste antal museer af nogen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og indeholder landets største samling af kunst, med omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgenstande.

Stockhoms havn er en hovedindgang til Sverige og er derfor en vigtig havn for både fragt og passagerer, der rejser til og fra Finland, Rusland og de baltiske lande. Havnen ligger tæt på byens centrum.


Tallinn Guide

Tallinn er Estlands hovedstad og den største by i landet, og er et midtpunkt for industri og politik.

Tallinn blev grundlagt i det 13. århundrede. Den ligger ved siden af Den Finske Bugt, og er hjem til en vigtig havn. Besøgende til byen vil elske dens kultur og de mange attraktioner, der bliver tilbudt.

Mange aspekter af byen er middelalderlige, især omkring den gamle bydel, med dens labyrint af brostensgader, kirkespirer, og velbevarede fæstninger og tårne.
I Toompea området vil besøgende finde mange af byens mest usædvanlige varetegn, som Toompea Slot og den dejlige bakketop katedral, Alexander Nevsky, som er en vigtig ortodoks bygning.

En anden populær attraktion i Tallinn er det imponerende rådhus, fra det 13. århundrede, som har udsigt over Raekoja Plats.


Stockholm til Tallinn Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 17/06/2024 og 23.06.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Viking Line 16:00 12:15 20 timer 15 minutter Mon, Onsdag, Torsdag, Fri, Lør, Sol
Tallink Silja Line 17:30 09:45 16 timer 15 minutter Hver dag

Om bord på færgerne

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking