Stockholm til Mariehamn færge

Stockholm Mariehamn færgeruten forbinder Sverige med Ålandsøerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 5 timer 25 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 5 t 25 m.

Der er 42 overfarter Uge på Stockholm Mariehamn ruten mellem Sverige og Ålandsøerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Stockholm - Mariehamn færgeselskaber

  • Tallink Silja
    • 3 Afgange Dagligt 5 t 25 m
    • Få pris
  • Viking Line
    • 3 Afgange Dagligt 5 t 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Stockholm Mariehamn Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Stockholm Mariehamn ruten er for en bil og 2 passagerer.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øer i den sydøstlige del af landet. Der er mange kulturelle institutioner beliggende i Stockholm og regionen er hjemsted for tre af Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Med over 100 museer, har Stockholm et af de højeste antal museer af nogen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og indeholder landets største samling af kunst, med omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgenstande.

Stockhoms havn er en hovedindgang til Sverige og er derfor en vigtig havn for både fragt og passagerer, der rejser til og fra Finland, Rusland og de baltiske lande. Havnen ligger tæt på byens centrum.

Mariehamn Guide

Mariehamn høre under finsk suverænitet og er Ålands hovedstad. Skibet Pommern ligger, hvor færgerne ankommer til byen under Ålands Maritime Museum i Badhusparken. En populær attraktion i byen er St. Goran Kirke, som ligger halvvejs langs Esplanaden Boulevard, som er foret med træer og løber fra Vasterhamn til Osterhamn. På Torgatten gågade finder man mange butikker, cafeer og restauranter. I dette område finder man også byens og regionens magtcentrum, Självstyrelsegården, som består af Ålands parlament og provinsregering, rådhuset og andre offentlige bygninger.

Byen ligger på en halvø og har to havne, en på den vestlige bred og en på den østlige bred. Begge forbliver isfri næsten hele året. Den vestlige havn er, hvor daglige færger til Sverige, Estland og fastlandet afgår fra. Den østlige havn er placeringen af en af de største lystbådehavne i Skandinavien.