COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stockholm - Mariehamn er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Ålandsøerne side

Stockholm - Mariehamn færgeselskaber

  • 15 Sailings Weekly 5 hr 25 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 5 hr 25 min
  • Get price

Stockholm Mariehamn færge anmeldelser

 • "Manglende info"

  Vi havde en meget kaotisk ankomst til Marieham. Inden afrejse havde vi tjekket ankomsttid til Marieham, men da man har en times tidsforskydning i Åland fik vi pludselig travlt med at komme af færgen inden den sejlede videre. En anden årsag til panikken var, at vi ikke kunne høre de meddelser der kom fra skibets personale. Vi sad på skibets restaurant på 11. dæk, hvor højtalerne tilsyneladende ikke virkede.

  'Viking Grace' travelled on Viking Grace

  Læs mere Læs mindre
 • "Skøn sejltur gennem den Stockholmske skærgård."

  Pragtfuld sejltur gennem den Stockholmske skærgård med en kæmpestor moderne færge - Viking Grace -, som er udstyret med alle tænkelige faciliteter. Meget vidunderlig tur - tilmed i fint sommervejr.

  'Viking Grace' travelled on Viking Grace

  Læs mere Læs mindre

Stockholm til Mariehamn færge

Stockholm Mariehamn færgeruten forbinder Sverige med Ålandsøerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Viking Line sejler op til 15 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 25 minutter mens Tallink Silja servicen sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid fra 5 timer 25 minutter.

Der er 36 overfarter Uge på Stockholm Mariehamn ruten mellem Sverige og Ålandsøerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øer i den sydøstlige del af landet. Der er mange kulturelle institutioner beliggende i Stockholm og regionen er hjemsted for tre af Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Med over 100 museer, har Stockholm et af de højeste antal museer af nogen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og indeholder landets største samling af kunst, med omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgenstande.

Stockhoms havn er en hovedindgang til Sverige og er derfor en vigtig havn for både fragt og passagerer, der rejser til og fra Finland, Rusland og de baltiske lande. Havnen ligger tæt på byens centrum.


Mariehamn Guide

Mariehamn høre under finsk suverænitet og er Ålands hovedstad. Skibet Pommern ligger, hvor færgerne ankommer til byen under Ålands Maritime Museum i Badhusparken. En populær attraktion i byen er St. Goran Kirke, som ligger halvvejs langs Esplanaden Boulevard, som er foret med træer og løber fra Vasterhamn til Osterhamn. På Torgatten gågade finder man mange butikker, cafeer og restauranter. I dette område finder man også byens og regionens magtcentrum, Självstyrelsegården, som består af Ålands parlament og provinsregering, rådhuset og andre offentlige bygninger.

Byen ligger på en halvø og har to havne, en på den vestlige bred og en på den østlige bred. Begge forbliver isfri næsten hele året. Den vestlige havn er, hvor daglige færger til Sverige, Estland og fastlandet afgår fra. Den østlige havn er placeringen af en af de største lystbådehavne i Skandinavien.