Mariehamn til Tallinn færge

Mariehamn Tallinn færgeruten forbinder Ålandsøerne med Estland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 9 timer 15 minutter mens Viking Line servicen sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid fra 14 t 20 m.

Der er 16 overfarter Uge på Mariehamn Tallinn ruten mellem Ålandsøerne og Estland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Mariehamn - Tallinn færgeselskaber

  • Tallink Silja
    • 10 Afgange Ugentlig 9 t 15 m
    • Få pris
  • Viking Line
    • 6 Afgange Ugentlig 14 t 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Mariehamn Tallinn Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Mariehamn Tallinn ruten er for en bil og 2 passagerer.

Mariehamn Guide

Mariehamn er hovedstaden på Åland, som er et selvstændigt områder under finsk suverænitet. Som med resten af Åland, er 80% af Mariehamns beboere svensktalende. Besøgende til byen vil finde de fleste butikker og restauranter i byen på Torggatan gågade i byens center.

Mariehamn ligger på en halvø og har to havne, en på den østlige bred og en på den vestlige bred. Begge havnene forbliver isfrie næsten hele året, og begge er uden tidevand. Den vestlige havn er en international havn, der har daglige afgange til Sverige, Estland og Finland. Den østlige havn har en af de største lystbådehavne i Skandinavien.

Tallinn Guide

Tallinn er Estlands hovedstad og den største by i landet, og er et midtpunkt for industri og politik.

Tallinn blev grundlagt i det 13. århundrede. Den ligger ved siden af Den Finske Bugt, og er hjem til en vigtig havn. Besøgende til byen vil elske dens kultur og de mange attraktioner, der bliver tilbudt.

Mange aspekter af byen er middelalderlige, især omkring den gamle bydel, med dens labyrint af brostensgader, kirkespirer, og velbevarede fæstninger og tårne.
I Toompea området vil besøgende finde mange af byens mest usædvanlige varetegn, som Toompea Slot og den dejlige bakketop katedral, Alexander Nevsky, som er en vigtig ortodoks bygning.

En anden populær attraktion i Tallinn er det imponerende rådhus, fra det 13. århundrede, som har udsigt over Raekoja Plats.