Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

  • Med bil

    Riga ligger 300 km fra Tallinn i Estland og 700 km fra Warsaw på motorvej E67 som leder til Prag.

  • Adresse

    Riga terminal 3a Eksporta Str. Riga, LV-1010

Hvad kan man lave i Riga?

Riga prøver stadig at komme sig fri af sin dunkle historie. Den gotiske arkitektur og de diskrete referencer til forrige diktaturer hentyder til dens komplicerede fortid, men langsomt og sikkert formår Letlands hovedstad at finde en egen identitet. Den størst by i den baltiske region symboliserer korsvejene mellem Øst- og Centraleuropa, hvilket er tydeligt i dens mangfoldige ældgamle arkitektur og kosmopolit stemning. Imellem hyggelige gader og brostensveje befinder sig moderne bars og kunstgallerier og interessante restauranter, der serverer eksperimentale retter. Hvis du leder efter andet at spise, har det centrale marked et enormt udvalg af frisk mad og drikkevare, serveret i en glædestrålende atmosfære. Infrastrukturen der pryder bycentrummet definerer Rigas historiske kultur, men gemt omkring de imposante tårne og spire, befinder sig maleriske landskaber af forskellige arter. I en lang række parker kan du nyde de friske, grønne omgivelser, eller du kan tage til kulturcentret, der er populært blandt Rigas unge, for at dykke ned i musikken, filmene og karnevalerne. Centret illustrerer hvorfor det nye Riga blev kronet som 2014 kulturby, og beviser at dens charme og tiltrækningskraft ikke kun ligger i dens museer og kunstgallerier.

Hvordan kommer besøgende omkring i Riga?

Den offentlige transport kører temmelig godt, med bus-, sporvogn- og minibusservicer der dækker hele byen. Selvbetjeningscykler er spredt omkring byen, og der findes flere udlejningsbilfirmaer med billige tilbud.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking