Book en Riga færge

Riga færgehavn i Letland er tjent af en række færgeruter med overfarter til Stockholm & Helsingfors. Der er et valg af 5 Afgange Ugentlig og havnen i Riga forbinder Letland med Sverige & Finland.

Sejltider varierer fra 18 timer 30 minutter på Stockholm servicen til 18 timer 45 minutter på Helsingfors servicen.

Selv om der er en kort beskrivelse på denne side, kan information variere baseret på årstiden, så vi vil råde dig til at se sejltider og priser på vores Riga billetsøgning.

Riga havnekort

Tryk her for kort

Riga færge alternativer

Riga færgeservicer

 • Tallink Silja
  • 1 Afgang Ugentlig 18 t 30 m
  • Få pris
 • Tallink Silja
  • 4 Afgange Ugentlig 18 t 45 m
  • Få pris

Riga Guide

Riga er Letlands hovedstad, og ligger på landets vestkyst på grænsen af østersøen. Havnen bliver brugt som indgang til de baltiske stater og Skandinavien, med overfarter til Stockholm.

Hvad kan man lave i Riga?

Riga prøver stadig at komme sig fri af sin dunkle historie. Den gotiske arkitektur og de diskrete referencer til forrige diktaturer hentyder til dens komplicerede fortid, men langsomt og sikkert formår Letlands hovedstad at finde en egen identitet. Den størst by i den baltiske region symboliserer korsvejene mellem Øst- og Centraleuropa, hvilket er tydeligt i dens mangfoldige ældgamle arkitektur og kosmopolit stemning. Imellem hyggelige gader og brostensveje befinder sig moderne bars og kunstgallerier og interessante restauranter, der serverer eksperimentale retter. Hvis du leder efter andet at spise, har det centrale marked et enormt udvalg af frisk mad og drikkevare, serveret i en glædestrålende atmosfære.

Infrastrukturen der pryder bycentrummet definerer Rigas historiske kultur, men gemt omkring de imposante tårne og spire, befinder sig maleriske landskaber af forskellige arter. I en lang række parker kan du nyde de friske, grønne omgivelser, eller du kan tage til kulturcentret, der er populært blandt Rigas unge, for at dykke ned i musikken, filmene og karnevalerne. Centret illustrerer hvorfor det nye Riga blev kronet som 2014 kulturby, og beviser at dens charme og tiltrækningskraft ikke kun ligger i dens museer og kunstgallerier.

Hvordan kommer besøgende omkring i Riga?

Den offentlige transport kører temmelig godt, med bus-, sporvogn- og minibusservicer der dækker hele byen. Selvbetjeningscykler er spredt omkring byen, og der findes flere udlejningsbilfirmaer med billige tilbud.

Sådan kommer du til Riga havn

 • Med bil

  Eksporta iela 3A,Ziemelu rajons,Riga,LV-1010

 • Adresse

  Eksporta iela 3A,Ziemelu rajons,Riga,LV-1010

 • Riga overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Riga før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Riga overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.