Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til San Nicola havn

  • San Nicola overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af San Nicola før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores San Nicola overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

San Nicola færgeservicer

San Nicola Guide

San Nicola Guide

San Nicola er en lille ø i Tremiti øgruppen i Adriaterhavet, nord for Gargano halvøen. Øen er den næststørste af de tre øer i Tremiti og det traditionelle administrative centrum. San Nicola er en rå og stenet ø med charmen af en rigtig ø. Som det administrative centrum i Tremiti gruppen, er San Nicola den eneste af de tre øer med en landsby, som er beboet hele året rundt. Øen har også et rådhus, et postkontor og en førstehjælp station. San Nicola har en rig historie og blev først beboet i det andet årtusind f. kr. Fortiden kan stadig ses i resterne af slottet, klosteret og fæstningsbyen.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking