Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Termoli havn

  • Termoli overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Termoli før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Termoli overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Termoli færgeservicer

Termoli Guide

Termoli Guide

Termoli er en by i provinsen Campobasso, på Adriaterhavskysten i Italien. Termoli var engang kendt som en fiskerihavn, men har nu udviklet sig til et af de foretrukne feriesteder for italienske familier, på grund af sine strande og gamle fæstninger. Den historiske gamle bydel ligger på toppen af en kappe, med udsigt over Adriaterhavet. Strukturen i den gamle by er blevet godt gendannet, og bevarer sit virvar af smalle gader og mange af husene her er i pastelfarver. Byens mest berømte kendemærke er slottet, der blev bygget under det normanniske herredømme i det 11. århundrede og renoveret i 1240 under Kejser Frederik II. Termoli har attraktive sandstrande, som er kendt for at være rene og aldrig overfyldte. Uanset om du ønsker afslapning, badning, vandsport eller beachvolley, er Termoli det perfekte sted for alle.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking