Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Rodi Garganico havn

  • Rodi Garganico overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Rodi Garganico før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Rodi Garganico overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Rodi Garganico færgeservicer

Rodi Garganico Guide

Rodi Garganico Guide

Rodi Garganico er en by i Foggia provinsen i det sydøstlige Italien. Den ligger i Garfano National Park og er kendt som feriecenteret i Garganico. Byen har en lang historie og har været beboet siden forhistorisk tid. Men der er blandende holdninger om oprindelsen af Rodi. Ifølge historiker Michelangelo Manicone fra det 19. århundrede, er Rodis oprindelse forbundet med Dauni mennesker, mens andre foreslår, at det var de græske kolonister fra Rhodos, der grundlagde byen. Med et mildt klima, maleriske landsbyer og klart hav, er Rodi Garganico nu er populært badested, der tilbyder lange sandstrande på både nord og syd siden af byen, som er egnet for både voksne og børn.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking