Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Terracina havn

  • Terracina overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Terracina før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Terracina overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Terracina færgeservicer

Terracina Guide

Terracina Guide

Terracina er en by og kommune i provinsen Latina, i den sydlige del af regionen Lazio, Italien, og ligger halvvejs mellem Rom og Napoli. Terracina er beliggende på det eneste punkt, hvor Volscian Hills når Det Tyrrhenske Hav, og har en beliggenhed af strategisk betydning og var en vigtig havn på den romerske Appian Way. I dag er den moderne by en badeby, der spreder sig på sletten nedenfor bakkerne og langs den brede sandstrand, der tiltrækker mange besøgende om sommeren. Selv om hav og sand er hovedattraktionerne, ligger Terracinas historiske og kulturelle charme i den gamle del af byen.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking