Sweden

Sammenlign færger fra Sverige til Ålandsøerne

Der er flere færgeoverfarter fra Sverige til Ålandsøerne. Færger forbinder pt. 3 havne i Sverige med 3 Havne i Ålandsøerne.

Der er 6 afgange dagligt på 5 ferry routes som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Tallink Silja, Viking Line, Finnlines & Eckerö Linjen. Den kortest overfart tager omkring 1 time 45 minut (Eckerö).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Sverige og Ålandsøerne. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Sverige Ålandsøerne kort

Tryk her for kort

Om Sverige:

Sverige er det største nordiske land i Nordeuropa, og er omkranset af Norge mod vest og Finland mod øst.

Sverige, som er berømt for sit fantastiske landskab, har også en livlig hovedstad, Stockholm, som er fordelt over 174 øer og forbundet af 57 broer.

Længere nordpå finder man uberørt vildmark dækket af sne, med dramatiske bjerge i kystlinjen, tæt skov og utallige rensdyr. Der er også masser af smukke øer og øgrupper spredt i Østersøen.

Sverige er et glimerende udgangspunkt for en lang række destinationer i Skandinavien og Europa. Der findes talrige havne på landets kyst, og færgerejse er den bedste måde, at udforske Sveriges øer og nabolande på.

Om Ålandsøerne:

Ålandsøerne (eller Åland) er en svensk talende autonom region i Finland, som ligger mellem byerne Stockholm og Helsingfors i Østersøen.

Åland, som består af omkring 6700 øer, har en spændende blanding af svensk, finsk og russisk kultur. Omkring 90% af befolkningen bor på hovedøen, eller ’Fasta Åland’, som det kaldes lokalt. Hovedbyen er Mariehamn, mens andre små samfund på hovedøen omfatter Godby og Eckerö.

Man kan flyve til Åland fra Finland og Sverige, men mange besøgende foretrækker at rejse med færge, da det giver en muligheden for at nyde den smukke udsigt over Sverige, Finland og Ålands skærgårde. Færgerne, som bruges på disse overfarter er blandt de mest luksuriøse, så rejsen er mere som et krydstogt.