Langnas til Naantali færge

Langnas Naantali færgeruten forbinder Ålandsøerne med Finland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Finnlines. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 50 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Langnas Naantali færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Langnas - Naantali færgeselskaber

  • Finnlines
    • 14 Afgange Ugentlig 4 t 50 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Langnas Naantali Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Langnas Naantali ruten er for en bil og 2 passagerer.

Langnas Guide

Den finske by og havn Langnæs ligger i Lumperland regionen på den østlige side. Byen er hjemsted for den ældste overlevende kirke i området. Kirken, dedikeret til St Andrew, daterer tilbage til 1720erne. I 1960erne blev en ny færgeterminal bygget i byen, som er designet af Bengt Lundsten, og den var i brug mellem 1965 og 1975, hvorefter den blev lukket og helt fjernet i 1993. For at rumme de store færger, der sejler mellem Stockholm og Åbo, blev en ny terminal bygget i 1999. Terminalen bruges også som et alternativ til Mariehamn havn, på overfarter der har lidt passagertrafik til og fra Åland.

Der er færgeforbindelser fra Langnæs havn til Stockholm og Åbo. Check-ind for biler åbner 30 minutter før afgang for afrejse til Stockholm og 1 time før afgang for afrejse til Åbo.

Naantali Guide

Den finske by Naantali ligger i den sydvestlige del af landet, og er en vigtig turistdestination. Byen har et areal på omkring 300 kvadratkilometer og ligger faktisk på en række øer, selvom størstedelen af befolkningen bor på fastlandet. Øens terræn er en kombination af skov og landbrugsjord, mens fastlandet hovedsageligt består af boligområder. Det er en af Finlands ældste byer og blev grundlagt omkring det middelalderlige kloster.