COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naantali - Langnas er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Finland til Ålandsøerne side

Naantali - Langnas færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 4 hr 50 min
  • Get price

Naantali Langnas færge anmeldelser

 • "Efektiv behandling"

  Bestilling og sejlturen var rigtig god. dog blev vi forundret at bordene også blev lukket af kl. 12

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Naantali til Langnas færge

Naantali Langnas færgeruten forbinder Finland med Ålandsøerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Finnlines. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 50 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Naantali Langnas færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Naantali Guide

Den finske by Naantali ligger i den sydvestlige del af landet, og er nok et af de vigtigste turistmål i Finland. Byens nærhed til Åbo, regionens administrative center, skærgården og blandingen mellem by og land, er alt med til at forbedre byens popularitet med besøgende. Byen er præget af den gamle bydels smalle gyder, det smukke blomster display i Kultatanta haven og præsidentens sommerhus.

Bilfærger sejler hele året op til tre gange dagligt mellem Sverige og Naantali. Der er også færgeservicer til og fra Ålandsøerne hver dag mellem mandag og fredag.


Langnas Guide

Langnæs er en by i Finland, der ligger på den østlige side af Lumperland. Silja Line byggede en færgeterminal i byen i begyndelsen af 1960erne, som blev fjernet i 1993, kun for at blive erstattet af en ny terminal i 1999. Den nye terminal blev bygget for at imødekomme de store cruisefærger, der sejler på Stockholm – Åbo ruten og bruges som et alternativ til Mariehamn havn. Den ældste overlevende kirke i området, og en populær attraktion, er Lumperland kirken, som er dedikeret til St Andrew og går tilbage til 1720erne.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til Stockholm og Åbo.