Eckerö Line

Eckerö Line leverer færgeservicer mellem Finland og Estland på den populære Helsingfors – Tallinn rute.

Eckerö Line er sammen med søsterselskabet Eckerö Linjen en del af Rederiaktiebolaget Eckerö Group, som blev grundlagt i 1961.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Eckerö Line sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Læs mere Læs mindre

Om bord Eckerö Line

Alle Eckerö Line ruter

Eckerö Line kundeanmeldelser

 • "Perfekt"

  Som en pensioneret flåde officer, var det en behagelig rejse for mig. Restauranter, butikker og endda kasino faciliteter var godt betjent. Musik og dans for passagerne var også charmerende.

  'Bülent' rejste med Eckerö Line på Finlandia

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge fra Tallinn til Helsingfors, Eckerö Line."

  Skibet var Finlandia: stor tur. Jeg vil også anbefale at bruge salonen. Det koster €30 ekstra, men man får frokost, og den var fremragende. Også praktisk med toiletter, og der var fred og ro. Venligt og effektivt mandskab.

  'John Reddell' rejste med Eckerö Line på Finlandia

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur fra Helsingfors til Tallinn"

  Let at finde billetkontoret og få billetter, hjemmesiden var også god, da vi bookede før rejsen. Rejsen var fin og til tiden. return var ok. Ville bruge denne færge igen og anbefale til andre.

  'Derek' rejste med Eckerö Line på Finlandia

  Læs mere Læs mindre
 • "Eckero Line, Finlandia"

  Vi havde en dejlig tur fra Tallinn til Helsingfors, vi bookede gennem directferries.com. Prisen for fire voksne var €98.40 for 2½ timer, rigtig god værdi. Solen skinnede og vi var ude på den åbne dæk. Der var mad og en bar tilgængelig, og en guitarist, som spillede musik.

  'Aideen' rejste med Eckerö Line på Finlandia

  Læs mere Læs mindre

Alternative selskaber og ruter