COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Grisslehamn - Eckerö er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Ålandsøerne side

Grisslehamn - Eckerö færgeselskaber

    • 18 Sailings Weekly 1 hour 45 min
    • Get price

Grisslehamn til Eckerö færge

Grisslehamn Eckerö færgeruten forbinder Sverige med Ålandsøerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Eckerö Linjen. Der er op til 18 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Grisslehamn Eckerö færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Grisslehamn Guide

Den svenske by Grisslehamn ligger på kysten ved havet af Åland og er den største by på øen Vaddo. Byen ligger omkring 110 km nord for Stockholm, og har en lang historie for at være afgangspunktet for Ålandshavet. Besøgende, der ønsker at udforske byen og det omkringliggende område, kan nemt leje cykler fra marinaen. Det er afslappende, at tage en gåtur omkring den gamle fiskerihavn, hvor der er en række fiske butikker og cafeer. Der er også et museum ved havnen, som er dedikeret til maleren og forfatteren Albert Engstrom, som boede i byen i begyndelsen af det 20. århundrede. Mange af hans værker er udstillet på museet.

Eckerö Linjen har færgeforbindelser mellem Grisslehamn og Eckero. Sejltiden er ca. 1 time og 15 minutter.


Eckerö Guide

Byen Eckero ligger på Åland, som er et selvstyrende område, der høre under Finland, selv om ca. 90% af dens beboere taler svensk. Kommunen var tidligere kendt som Ekkero i finske dokumenter, men kaldes i dag bare Eckero.
Eckero Linjen leverer en færgeservice mellem Berghamn i Storby, Eckero og Grisslehamn på Vaddo, Norrtalje i Sverige.
Åland ligger ved indgangen til den botniske bugt i Østersøen og er en selvstændig, demilitariseret, svensk talende region i Finland. Øerne i øgruppen udgør den mindste region i Finland, med 0,49% af landets areal og 0,50% af befolkningen.