Grækenland

Sådan bookes færger fra Grækenland til Athen

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Grækenland til Athen. Der er 15 færgeselskaber med samlet 85 færgeruter som forbinder Heraklion til Piræus, Mykonos til Piræus & Rafina, Naxos til Piræus, Rafina & Lavrio, Paros til Piræus, Rafina & Lavrio, Syros til Piræus & Lavrio, Tinos til Piræus, Rafina & Lavrio, Milos til Piræus, Anafi til Piræus & Lavrio, Karpathos til Piræus, Katapola (Amorgos) til Piræus & Aegiali (Amorgos) til Piræus.

Den hurtigste rute mellem Grækenland og Athen er Kea til Lavrio med en sejltid på ca. 30 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Grækenland Athen kort

Tryk her for kort

Færger fra Grækenland til Athen

Om Grækenland:

Grækenland er et land i Sydeuropa med den 11. længste kystlinje i verden. Landet deler grænser med Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet og med øerne i det Ægæiske Hav, det Ioniske Hav og Middelhavet.

Landet er en af verdens mest populære destinationer, og dets fantastiske strande, hvadkalkede huse, historiske steder og gode klima tiltrækker et stort antal besøgende til sine øer hvert år, med de fleste mellem april og oktober.

Uanset om man ankommer til fastlandet ad søvejen eller ad luftvejen, kan de fleste af øerne nps med færge. Der er et antal af færgeservicer, og græske færger er af høj standard, og de fleste færgeselskaber har en moderne og luksuriøs flåde. Alle græske øer er forbundet med fastlandet, nogle direkte, nogle indirekte, og det er en stor fornøjelse at sejle mellem øerne.

Det græske fastland er også godt forbundet til Italien.