Greece

Sammenlign færger fra Grækenland til Athen

Der er flere færgeoverfarter fra Grækenland til Athen. Færger forbinder pt. 7 havne i Grækenland med 2 Havne i Athen.

Der er 5 afgange dagligt på 8 ferry routes som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv SeaJets, Hellenic Seaways & Saronic Ferries. Den kortest overfart tager omkring 1 time 0 minut (Athen (Piræus)).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Grækenland og Athen. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Grækenland Athen kort

Tryk her for kort

Om Grækenland:

Grækenland er et land i Sydeuropa med den 11. længste kystlinje i verden. Landet deler grænser med Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet og med øerne i det Ægæiske Hav, det Ioniske Hav og Middelhavet.

Landet er en af verdens mest populære destinationer, og dets fantastiske strande, hvadkalkede huse, historiske steder og gode klima tiltrækker et stort antal besøgende til sine øer hvert år, med de fleste mellem april og oktober.

Uanset om man ankommer til fastlandet ad søvejen eller ad luftvejen, kan de fleste af øerne nps med færge. Der er et antal af færgeservicer, og græske færger er af høj standard, og de fleste færgeselskaber har en moderne og luksuriøs flåde. Alle græske øer er forbundet med fastlandet, nogle direkte, nogle indirekte, og det er en stor fornøjelse at sejle mellem øerne.

Det græske fastland er også godt forbundet til Italien.