Methana til Piræus færge

Methana Piræus færgeruten forbinder Grækenland med Athen. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Saronic Ferries. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Methana Piræus færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Methana - Piræus færgeselskaber

  • Saronic Ferries
    • 12 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Methana Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Methana Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Methana Guide

Den græske by Methana er placeret på en vulkansk halvø knyttet til Peloponnes, en stor halvø og region i det sydlige Grækenland. Halvøen består for det meste af bjerge, der løber langs den centrale del af halvøen med en lille højderyg mod nord. Der er også områder med åbne græsarealer og omkring 32 vulkaner. En særlig udfordrende, men givende, erfaring, er at klatre det største krater. Opstigningen begynder ved Kameni Hora og følger en rute op, der tager omkring 25 minutter til kraterets kant. Der er det muligt at gå på solide røde lavastrømme og opleve udsigten over en verden bestående af sorte, røde og grønne klipper og skarpe afgrunde. For en mere afslappende oplevelse, kan besøgende udforske en af byens vulkanske strande, såsom Nissaki Ayion Anaryiron, Limnionas og Vathy.

Der er regelmæssige færgeforbindelser fra Methana til Piræus med en sejltid på ca. 2 timer. Der er også færgeforbindelser til Poros, Aegina, Hydra, Spetses og Hermione.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.