Greece

Sammenlign færger fra Grækenland til Samos

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Grækenland til Samos. Der er 3 færgeselskaber med samlet 24 ferry routes som forbinder Thessaloniki to Chios, Mytilene, Limnos (Myrina), Vathi, Fournoi & Evdilos, Kavala to Agios Efstratios, Limnos (Myrina), Agios Kirikos, Chios, Vathi, Mytilene, Evdilos & Fournoi, Oinousses to Psara, Chios, Mytilene, Agios Kirikos, Evdilos, Fournoi, Limnos (Myrina) & Vathi, Alexandroupoli to Limnos (Myrina) & Samothraki to Limnos (Myrina).

Den hurtigste rute mellem Grækenland og Samos er Chios med en sejltid på ca. 0 time 25 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Grækenland Samos kort

Tryk her for kort

Om Grækenland:

Grækenland er et land i Sydeuropa med den 11. længste kystlinje i verden. Landet deler grænser med Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet og med øerne i det Ægæiske Hav, det Ioniske Hav og Middelhavet.

Landet er en af verdens mest populære destinationer, og dets fantastiske strande, hvadkalkede huse, historiske steder og gode klima tiltrækker et stort antal besøgende til sine øer hvert år, med de fleste mellem april og oktober.

Uanset om man ankommer til fastlandet ad søvejen eller ad luftvejen, kan de fleste af øerne nps med færge. Der er et antal af færgeservicer, og græske færger er af høj standard, og de fleste færgeselskaber har en moderne og luksuriøs flåde. Alle græske øer er forbundet med fastlandet, nogle direkte, nogle indirekte, og det er en stor fornøjelse at sejle mellem øerne.

Det græske fastland er også godt forbundet til Italien.

Om Samos:

De Ægæiske Øer er en øgruppe i Det Ægæiske Hav.

Øerne, som er beliggende mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og vest for Tyrkiet, består af syv grupper; de nordøstlige Ægæiske Øer, Sporaderne, Euboea, De Saroniske Øer, Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.

Øerne i det Ægæiske Hav har krystalklart blåt vand, varme kilder, fæstnings landsbyer, rig historie, lækre skaldyr og nogle af de smukkeste strande i Grækenland. De Ægæiske Øer tilbyder dem, der besøger regionen en mindeværdig og autentisk oplevelse.

Som med mange øgrupper, er færgerejser meget populære og i mange tilfælde, den eneste måde at komme omkring på.