Athen

Sådan bookes færger fra Athen til De Ægæiske Øer

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Athen til De Ægæiske Øer. Der er 2 færgeselskaber med samlet 11 færgeruter som forbinder Rafina til Evdilos, Piræus til Chios, Mytilene, Evdilos, Agios Kirikos, Fournoi, Vathi, Limnos (Myrina) & Psara, Lavrio til Agios Efstratios & Limnos (Myrina) & Piræus til Chios, Mytilene, Evdilos, Agios Kirikos, Fournoi, Vathi, Limnos (Myrina) & Psara.

Den hurtigste rute mellem Athen og De Ægæiske Øer er Piræus til Psara med en sejltid på ca. 6 timer 39 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Athen De Ægæiske Øer kort

Tryk her for kort

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer er en øgruppe i Det Ægæiske Hav.

Øerne, som er beliggende mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og vest for Tyrkiet, består af syv grupper; de nordøstlige Ægæiske Øer, Sporaderne, Euboea, De Saroniske Øer, Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.

Øerne i det Ægæiske Hav har krystalklart blåt vand, varme kilder, fæstnings landsbyer, rig historie, lækre skaldyr og nogle af de smukkeste strande i Grækenland. De Ægæiske Øer tilbyder dem, der besøger regionen en mindeværdig og autentisk oplevelse.

Som med mange øgrupper, er færgerejser meget populære og i mange tilfælde, den eneste måde at komme omkring på.