Italien

Sådan bookes færger fra Italien til Sardinien

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Italien til Sardinien. Der er 5 færgeselskaber med samlet 11 færgeruter som forbinder Livorno til Golfo Aranci & Olbia, Piombino til Golfo Aranci & Olbia, Genova til Olbia & Porto Torres, Livorno til Golfo Aranci & Olbia, Piombino til Golfo Aranci & Olbia, Civitavecchia til Olbia, Arbatax , Cagliari & Porto Torres, Genova til Olbia & Porto Torres, Civitavecchia til Olbia, Arbatax , Cagliari & Porto Torres, Livorno til Golfo Aranci & Olbia, Civitavecchia til Olbia, Arbatax , Cagliari & Porto Torres & Napoli til Cagliari.

Den hurtigste rute mellem Italien og Sardinien er Piombino til Olbia med en sejltid på ca. 5 timer 30 minutter. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Italien Sardinien kort

Tryk her for kort

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Sardinien:

Sardinien er en italiensk ø, som er den næststørste ø i Middelhavet. Øen ligger syd for Korsika.

Sardinien er en ø med nogle af Middelhavets mest forførende hvide sandstrande og turkisblåt hav, men uden støj og stress fra det italienske fastland. Selv væk fra kysten, er landskabet fantastisk med skovklædte bjergtoppe, dejlige daler og glade kvæg og får.