Italy

Sammenlign færger fra Italien til Sardinien

Der er flere færgeoverfarter fra Italien til Sardinien. Færger forbinder pt. 4 havne i Italien med 4 Havne i Sardinien.

Der er 3 afgange dagligt på 7 ferry routes som leveres af 5 færgeselskaber, inklusiv Corsica Ferries, Moby Lines, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines & Tirrenia. Den kortest overfart tager omkring 5 time 30 minut (Olbia).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Italien og Sardinien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Italien Sardinien kort

Tryk her for kort

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om Sardinien:

Sardinien er en italiensk ø, som er den næststørste ø i Middelhavet. Øen ligger syd for Korsika.

Sardinien er en ø med nogle af Middelhavets mest forførende hvide sandstrande og turkisblåt hav, men uden støj og stress fra det italienske fastland. Selv væk fra kysten, er landskabet fantastisk med skovklædte bjergtoppe, dejlige daler og glade kvæg og får.