Korsika

Sådan bookes færger fra Korsika til Sardinien

Der er 4 færgeruter mellem Korsika og Sardinien med 54 afgange ugentligt. Corsica Ferries leverer 3 ruter, Ajaccio til Porto Torres sejler 3 afgange ugentligt, Bastia til Golfo Aranci omkring 1 gang ugentlig & Porto Vecchio til Porto Torres omkring 1 gang ugentlig. Moby Lines leverer 1 rute, Bonifacio til Santa Teresa di Gallura som sejler 4 gange dagligt. Ichnusa Lines leverer 1 rute, Bonifacio til Santa Teresa di Gallura som sejler 3 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Korsika til Sardinien for at tjekke informasjon.

Korsika Sardinien kort

Tryk her for kort

Om Korsika:

Korsika ligger vest af Italien og sydøst af Frankrig i Middelhavet, og er en ø med blandet kultur og en af de mest smukke kystlinjer i Europa.

På Korsika finder alle de bedste ting, som Middelhavsområdet har at tilbyde; god mad, maleriske strande, krystalklart vand og historiske landmærker. Man kan bruge sin morgen på at nyde den korsikanske sol, eftermiddag med vandsport, hvorefter man kan vandre gennem charmernede bakketop byer ved solnedgang, og beundre de middelalderlige citadeller undervejs.

Som en ø i hjertet af Middelhavet, er Korsika et godt udgangspunkt for mange europæiske destinationer. Der er flere færgehavne langs den 1000 km lange kystlinje, så det er nemt at sejle til populære feriedestinationer, inklusiv det franske fastland, Italien og Sardinien.

Om Sardinien:

Sardinien er en italiensk ø, som er den næststørste ø i Middelhavet. Øen ligger syd for Korsika.

Sardinien er en ø med nogle af Middelhavets mest forførende hvide sandstrande og turkisblåt hav, men uden støj og stress fra det italienske fastland. Selv væk fra kysten, er landskabet fantastisk med skovklædte bjergtoppe, dejlige daler og glade kvæg og får.