Corsica

Sammenlign færger fra Korsika til Sardinien

Der er flere færgeoverfarter fra Korsika til Sardinien. Færger forbinder pt. 4 havne i Korsika med 4 Havne i Sardinien.

Der er 3 afgange dagligt på 5 ferry routes som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv Corsica Ferries, Moby Lines & Ichnusa Lines. Den kortest overfart tager omkring 0 time 50 minut (Santa Teresa di Gallura).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Korsika og Sardinien. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Korsika Sardinien kort

Tryk her for kort

Om Korsika:

Korsika ligger vest af Italien og sydøst af Frankrig i Middelhavet, og er en ø med blandet kultur og en af de mest smukke kystlinjer i Europa.

På Korsika finder alle de bedste ting, som Middelhavsområdet har at tilbyde; god mad, maleriske strande, krystalklart vand og historiske landmærker. Man kan bruge sin morgen på at nyde den korsikanske sol, eftermiddag med vandsport, hvorefter man kan vandre gennem charmernede bakketop byer ved solnedgang, og beundre de middelalderlige citadeller undervejs.

Som en ø i hjertet af Middelhavet, er Korsika et godt udgangspunkt for mange europæiske destinationer. Der er flere færgehavne langs den 1000 km lange kystlinje, så det er nemt at sejle til populære feriedestinationer, inklusiv det franske fastland, Italien og Sardinien.

Om Sardinien:

Sardinien er en italiensk ø, som er den næststørste ø i Middelhavet. Øen ligger syd for Korsika.

Sardinien er en ø med nogle af Middelhavets mest forførende hvide sandstrande og turkisblåt hav, men uden støj og stress fra det italienske fastland. Selv væk fra kysten, er landskabet fantastisk med skovklædte bjergtoppe, dejlige daler og glade kvæg og får.