Marseille til Ile Rousse færge

Marseille Ile Rousse færgeruten forbinder Frankrig med Korsika. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Corsica Linea. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Marseille Ile Rousse færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Marseille - Ile Rousse færgeselskaber

  • Corsica Linea
    • 4 Afgange Ugentlig 10 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Marseille Ile Rousse Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Marseille Ile Rousse ruten er for en bil og 2 passagerer.

Marseille Guide

Den franske by og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by og største kommercielle havn. Ved indgangen til den gamle havn er to store forter; Fort Saint Nicolas mod syd og Fort Saint Jean mod nord. Frioul øhav ligger i Marseille bugten og består af fire øer. Beliggende på en af øerne er Chateau d'If, som blev gjort berømt af en roman af Dumas, Greven af Monte Cristo.

Fire færgeselskaber sejler fra Marseille, og tilbyder forbindelser til Korsika, Sardinien, Algeriet og Tunesien.

Ile Rousse Guide

Ile Rousse ligger på en smuk bugt i Balagne regionen på den nordvestlige del af Korsika og har dejlige hvide sandstrande. Byen er et af områdets bedste steder at besøge og bortset fra dens strande, er den omgivet af smukke bakker og bjerge. Gaderne i den gamle by er opkaldt efter folk som Pascal Paoli, Napoleon og Louise Phillippe og har tendens til at være placeret omkring byens centrale torv, Place Paoli.
For den bedste udsigt over byen, kan man gå nord til Ile de la Pietra, og derfra videre til fyrtårnet. Her er også et genovesisk vagttårn, som er populær blandt besøgende.
Landsbyen Monticello ligger tæt på Ile Rousse, og har kan man finde oliventræer, charmerende små gader, gamle bygninger, imponerende huse, kapeller, arkæologiske udgravninger og vandrestier. Landsbyen byder også på en af de smukkeste udsigtspunkter på Korsika.