Marseille til Ajaccio færge

Marseille Ajaccio færgeruten forbinder Frankrig med Korsika og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Corsica Linea sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 11 timer mens La Meridionale servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 12 t.

Der er 11 overfarter Uge på Marseille Ajaccio ruten mellem Frankrig og Korsika. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Marseille - Ajaccio færgeselskaber

  • Corsica Linea
    • 7 Afgange Ugentlig 11 t
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 4 Afgange Ugentlig 12 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Marseille Ajaccio Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Marseille Ajaccio ruten er for en bil og 2 passagerer.

Marseille Guide

Den franske by og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by og største kommercielle havn. Ved indgangen til den gamle havn er to store forter; Fort Saint Nicolas mod syd og Fort Saint Jean mod nord. Frioul øhav ligger i Marseille bugten og består af fire øer. Beliggende på en af øerne er Chateau d'If, som blev gjort berømt af en roman af Dumas, Greven af Monte Cristo.

Fire færgeselskaber sejler fra Marseille, og tilbyder forbindelser til Korsika, Sardinien, Algeriet og Tunesien.

Ajaccio Guide

Ajaccio er den største by på den franske ø Korsika og ligger på øens sydvestlige kyst, omkring 338 km sydøst for Marseille, på det franske fastland. Byens havn ligger i bunden af en bakke med udsigt over halvøen, som beskytter havnen, og øst af den oprindelige citadel, og på den nordlige bred af Ajaccio bugten. Napoleon Bonaparte er byens mest berømte beboer, og blev født i Casa Buonaparte i 1769. Hans tidligere hus er nu åbent for offentligheden. Byens dejlige bygninger, livlige cafeer og marina gør den til et godt sted at slentre rundt og udforske.

Ajaccio havn er et populært stop for krydstogter og er den anden travleste havn i Frankrig, efter Marseille. Der er regelmæssige færger fra havnen til Marseille, Toulon og Nice på det franske fastland. Der er også færger til Livorno, Sardinien, Calvi og Propriano i nogle sæsoner. Disse bliver leveret af SNCM og Corsica Ferries.