Marseille til Bastia færge

Marseille Bastia færgeruten forbinder Frankrig med Korsika og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Corsica Linea sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 11 timer 1 minut mens La Meridionale servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 12 t.

Der er 8 overfarter Uge på Marseille Bastia ruten mellem Frankrig og Korsika. Sammenlign nu og få den bedste pris!

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Korsika side

Marseille - Bastia færgeselskaber

  • Corsica Linea
    • 5 Afgange Ugentlig 11 t 1 minut
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 3 Afgange Ugentlig 12 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Marseille Bastia Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Marseille Bastia ruten er for en bil og 2 passagerer.

Marseille Guide

Den franske by og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sydlige Frankrig, og er landets næststørste by og største kommercielle havn. Ved indgangen til den gamle havn er to store forter; Fort Saint Nicolas mod syd og Fort Saint Jean mod nord. Frioul øhav ligger i Marseille bugten og består af fire øer. Beliggende på en af øerne er Chateau d'If, som blev gjort berømt af en roman af Dumas, Greven af Monte Cristo.

Fire færgeselskaber sejler fra Marseille, og tilbyder forbindelser til Korsika, Sardinien, Algeriet og Tunesien.

Bastia Guide

Bastia ligger på Korsikas østkyst mod Italien med en udsigt over det toscanske øhav, og er den næststørste by på Korsika. Nord for Bastia er Le Cap Corse, som er en halvø oversået med genovesiske tårne og et stort naturreservat, der er populært blandt vandrere. Den gamle havn (Vieux Port) ligger i den sydlige del af byen og er et populært sted for at gå en tur og se byens slidte bygninger, grupperet omkring fiskerihavnen, der ikke er ulig dem, man kunne forvente at se i Venedig. Fra havnen, vil en gåtur gennem Romieu haven tage dig til citadellet over havet, som faktisk er den oprindelige genovesiske by.

Bastia havn forbinder byen til Frankrig (Marseille, Nice og Toulon) og Italien (Genova, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona og Portoferraio).