A-Ships Management S.A
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

A-Ships Management S.A

A-Ships Management S.A. er et græsk rederi med hovedsæde i Athen, der forbinder Syditalien med adskillige havne i Albanien og det vestlige Grækenland, herunder de Ioniske Øer.

I 1990 blev der indført helårsfærger mellem Italien og Grækenland, og i de efterfølgende årtier har selskabet udvidet sine ruter og købt større skibe for at imødekomme markedets stigende efterspørgsel. A-Ships Management S.A.'s fartplan omfatter nu afgange fra Brindisi i Italien til Ignoumenitsa og Korfu i Grækenland samt den populære rute over Adriaterhavet til Vlora i Albanien.

Se A-Ships Management S.A sejlplaner, priser og book A-Ships Management S.A færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner A-Ships Management S.A med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Om bord A-Ships Management S.A

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking